[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Kanye West nu mai suportă ținutele sexy ale soției lui, Kim Kardashian
Împlinește 80 DE ANI! Andrei Năstase: „Pentru mine, Mama este icoana ...
La 1 AN DE CĂSNICIE, Kătălina Rusu – SURPRINSĂ de soțul său! Artista, ...
Rețetă transmisă DIN TATĂ-N FIU! Gheorghe Cavcaliuc: „Pentru un bărbat ...

Daniela Ciocanu face NOI MĂRTUSIRI: „Nouă ni s-a comunicat că putem concepe un copil doar în vitro, vestea că sunt însărcinată a fost un șoc puternic”

Daniela și Victor Ciocanu vor deveni, în curând, părinți pentru prima dată și venirea pe lume a fructului iubirii lor îl consideră drept un miracol. Prezentatoarea TV a mărturisit că medicii, de fapt, le-au spus că pot concepe un copil doar în vitro, informează SHOK.md.

„Eu am plâns mult. Au fost lacrimi de fericire, pentru că în viața noastră s-a produs un miracol. E dovada supremă că Dumnezeu crede în iubirea noastră. Fiindcă nouă ni s-a comunicat că putem concepe un copil doar în vitro, vestea că sunt însărcinată a venit ca un șoc puternic, pentru că acest lucru s-a întâmplat fără eprubete, în vacanța noastră în Croația. Cele două linii veneau din vis, nu credeam că e adevărat. L-am anunțat pe Victor, el a rămas fără cuvine. A urmat o îmbrățișare puternică și speranța că vom trece cu brio de primul trimestru. Simt o altfel de grijă din partea lui Victor. Iar Victor spune că am devenit mai precaută, mai dulce și taaare uitucă”, a declarat Daniela, pentru revista RED by Rodica Ciorănică.

SHOK.md


FEB 6, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...