[ X ]
[ X ]
FRESH
"Bine, cânți... Dar cu ce te ocupi serios?" Interpretă: Abia acum ...
Adevăratul motiv pentru care designerul Karl Lagerfeld purta mereu ...
A filmat, totuși, VIDEOCLIP NOU! Diana Stoica: „Au avut loc filmările ...
A avut JOBURI DIFERITE – decorator, moderator, DJ și make-up artist! ...

De 1 an e ȘOFERIȚĂ CU ACTE-N REGULĂ! Interpretă: „La încercarea cu numărul 11 am susținut examenul. Peste 10 zile mi-am cumpărat mașină”

Interpreta Stela Botez, la 20 martie curent, a marcat 1 an de când e șoferiță cu acte-n regulă. Cu această ocazie, artista a povestit pe blogul ei cât de greu i-a fost să obțină permisul, dar și cum a fost prima perioadă la volanul mașinii sale, informează SHOK.md.

„Am intenționat în 2014 să devin șoferiță. Am făcut pe atunci școala auto în Chișinău cu toate lecțiile sale teoretice și practice, am susținut foarte bine examenele interne, iar când am mers la Examenul Auto la MRO, după proba teoretică pe care am susținut-o cu brio, am prăvălit examenul de pe teren pentru că aveam mari emoții din cauza cărora am alunecat pe estacadă și nu m-am încadrat la ieșirea din ogradă, fiind nevoită să fac 2 miscări în plus pentru a ieși. Foarte amabil examinatorul m-a trimis să mai iau lecții practice și să mă programez la următoarea încercare. Zis și făcut”, a mărturisit ea, spunând că și după a doua încercare eșuată – a renunțat, zicând că va merge să susțină examenul atunci când va ști că-și cumpără mașină.

După aproximativ 4 ani, în 2018, ea a reluat ideea de a deveni șoferiță, pentru că-și dorea automobilul propriu. „Am ales să învăț repetat școala auto în orașul Leova, cât mai departe de Chișinău, așa eram eu mai împăcată sufletește. Lecții practice pe teren și prin oraș am luat mult mai multe decât e normal. Am ales să fac practică și în Chișinău cu diferite mașini, cu cele mai vechi mașini și diferiți instructori pentru a-mi întări abilitatea de a merge la volan. Când am simțit că sunt gata să susțin Examenul Auto MRO, și pentru asta char m-am pregătit, căci știam ce mă așteaptă, am mers la Hîncești, căci acolo susțin cei care învață la Leova. Aveam emoții mari, am ajuns ultima să depun dosarul, aprope să nu reșesc, dar domnii foarte drăguți mi-au permis să intru în sala de examinare după ce m-au întrebat de ce nu am susținut în 2014. ”Din motive personale” am răspuns. Proba teoretică am susținut-o fără nici o greșeală. Proba de teren la fel, aici când am ajuns am știut că voi susține căci estacada era mai joasă decât cea de la Chișinău, iar garajul și ograda erau mult mai clar indicate, eram foarte zen pe suflet și abia așteptam să-mi strige numele, mai mult decât atât, oamenii de acolo se încurajau unul pe celălalt și urmăreau pe fiecare cum susține probele și se bucurau pentru cei care reușeau”, a menționat ea, adăugând: „La proba de oraș am știut că nu voi susține din prima pentru că șimțeam asta chiar dacă mă ambiționam să-mi alung acest gând din minte”.

Ea a recunoscut că a trecut printr-o perioadă grea și obositoare, cu multe greșeli. „Îmi era greu, luptam cu somnolența, oboseala și lipsa de entuziasm, dar aveam nevoie de statutul de șoferiță. Deja și examinatorii mă încurajau să fiu atentă, să mă concentrez și să susțin, căci deja eu știu să merg bine, doar că trebuie să confirm asta! Astfel, la încercarea cu numărul 11 din 20 martie 2019, am susținut Examenul Auto MRO!”, a precizat artista.

Peste 10 zile și-a procurat mașina și a început să meargă cu ea la muncă zi de zi prin tot orașul Chișinău.

„ În primele 2 săptămâni nu găseam nicăieri semnul de șofer începător și eram destul de stresată la volan mai ales că șoferii din Chișinău sunt destul de duri, unii. Fratele tocmai la Cahul mi-a încleiat cele două semne ale exclamării și cu ele s-a liniștit și mersul prin oraș. Încă din primele zile de șofat singură la volanul propriei mașini am înțeles că toate acele examene de la Hîncești m-au învățat cu adevărat să conduc, anume la examene am înțeles și am învățat anumite chestii pe care la scoală le percepeam superficial. În primele luni de șofat am înțeles că în zadar mă supăram și mă enervam atunci când mi se lua în calcul fiecare cât de mică eroare. Și bine făceau examinatorii pentru că atunci când terminăm școala și vrem mai repede să obținem permisul de conducere, ni se pare că știm să conducem perfect, iar niște examinatori răi intenționat ne prăvălesc pentru a ne purta pe drumuri și pentru a ne cheltui banii. Nu este așa!”, a subliniat Stela.

SHOK.md


MAR 25, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...