[ X ]
[ X ]
FRESH
Rihanna e însărcinată? “O să dau naştere unei femei de culoare”
Olesea Sveclă – MAMĂ LA PUTEREA A DOUA: „Mi-am făcut prea mare griji ...
După neînțelegerile cu Felicia Sîrbu… Varvara Oprea devine CONCURENTA ...
Lorena Bogza are UN NOU HOBBY: „Mi-am cumpărat mașină de cusut și…”

De 12 ani MĂNÂNCĂ USTUROI dimineața, pe stomacul gol! O femeie de afaceri din Moldova a dezvăluit ce MINUNE i s-a întâmplat între timp!

Femeia de afaceri Angela Iurcu, soția secretarului de stat – Vitalie Iurcu, de 12 ani, în fiecare dimineață, pe stomacul gol, mănâncă un cățel de usturoi, iar rezultatul este uimitor, informează SHOK.md.

Într-o postare pe Facebook, ea a dezvăluit că până a începe această cură avea ulcer duodenal cu „cratere”, care, apoi, a dispărut ca prin minune.

„Eu personal în 12 ani -nici zare de ulcer!!!

!!!! Dimineata in stomac peste noapte se acumuleaza acid si mucozitate-asa ca nu are cum!! Eu confirm ( care până a începe consumul -am avut ulcer duodenal cu “cratere” cum era scris!!)

Da! Este esențial atunci cănd începeti consumul -sa nu fie faza acuta de gastrita!!

In rest -un cățel de usturoi mărunțit si înghițit ca pastila cu apa!!

Atât! Peste 20 min -mic dejun????

Sănătate!!? ”, a menționat femeia de afaceri, alături de un articol despre beneficiile usturoiului consumat pe stomacul gol.

Potrivit sanatosvalley.ro, usturoiul este un antibiotic natural. Consumat pe stomacul gol, usturoiul ajută la prevenirea și tratarea bolilor respiratorii. În Egipt, era utilizat ca fortifiant, îi erau cunoscute proprietățile de antiseptic, vermifug și antidot pentru turbare și mușcături de viperă. De altfel, usturoiul are o reputație excelentă atunci când vine vorba de tratarea și ameliorarea bolilor de inimă precum atacul de cord sau hipertensiunea. Alții citează puterea sa de a înlătura infecțiile de diverse feluri și, prin urmare, de a reduce tensiunea crescută. Usturoiul nu vindecă diabetul și nu trebuie folosit fără permisiunea medicului. Dar dovezile arată că poate fi un mod util de a scădea glicemia și, astfel, de a controla boala. Proprietățile sale puternic antioxidante și antifungice luptă împotriva radicalilor liberi care provoacă afecțiuni ale inimii, cancer sau chiar Alzheimer.

42135635_285856788709950_4284983451246919680_n

SHOK.md


SEP 19, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...