[ X ]
[ X ]
FRESH
Andreea Bălan a apărut complet goală în noul său videoclip. Îşi cântă ...
„Iluzia Fericirii” – O NOUĂ CARTE! Dorian Furtună: „În curând… Pentru ...
S-A LANSAT ÎN MUZICĂ! Emilian Crețu – Dora Show: „S-a cheltuit… nu-i ...
Îi dai 52 de ani? Cum s-a pozat Toni Braxton, interpreta hitului „Un-Break ...

De 21 de zile stă acasă, DAR NU DEGEABA! Valeria Lungu: „Este o perioadă de creație. Fac ce poate nu îmi permiteam în mod normal…”

Actrița și interpreta Valeria Lungu, de 21 de zile, se află în izolare. Astfel, a vorbit despre activitățile din aceasta perioadă informează SHOK.md.

„A 21 zi de izolare! #stamincasa Este prima zi când îmi permit sa stau in pat toată ziua! (Cu multă Rușine pe fata spun asta) Pentru mine aceasta perioada este o perioada de creație. De când stau in casa nu mi-am permis sa spun ca mă plictisesc, am atât de multe lucruri de făcut încât uneori intra mama in camera și îmi spune “n-ai mâncat nimic azi”. Nu mă bucur de aceasta izolare, sa mă înțelegi corect. Mă bucur ca am timp sa fac ce poate nu Îmi permiteam sa fac in mod normal. -Ce fac eu in aceasta izolare? * filmez vloguri •editez * scriu postări interesante și motivaționale * fac sport * mănânc cât se poate de mult, poate cu ocazia asta reușesc sa pun câteva kg in plus( mănânc sănătos+vegetarian) •urmăresc content de calitate * Învăț tehnici de make-up noi * Învăț cum sa editez * Fac filtre pentru lightroom * Fac filtre pentru Instagram * Răspund la mail-URI * Fac content pe Instagram * Aranjez casa într-un mod mai creativ * Citesc cărțile care stăteau in dulap de ceva timp * Învăț piese noi Și lista continua, dar am realizat ca nu e capăt de lume. Putem fi creativi și in casa, un om creativ poate face orice in orice situație”, a dezvăluit Valeria, pe rețele de socializare.

Cristina TOMAC


APR 6, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...