[ X ]
[ X ]
FRESH
Viaţa cântăreţei Amy Winehouse va fi povestită într-un film
Și-a împlinit POFTA DE CIREȘE! Aura: „Am mâncat pe saturate. Am luat ...
"Bine, cânți... Dar cu ce te ocupi serios?" Interpretă: Abia acum ...
Adevăratul motiv pentru care designerul Karl Lagerfeld purta mereu ...

De 3 luni e mămică și… LE REUȘEȘTE PE TOATE! Diana Chistol: „Ei uite că am un copil și acum pot să vin cu replica „SUNT DOAR NIȘTE SCUZE””

Diana Chistol, nutriționistă și designer, este mămica unui băiețel deja de 3 luni – Yann, și susține că o mamă poate tot și chiar mai mult decât își imaginează, iar restul sunt scuze, informează SHOK.md.

„3 luni de când in viața mea a apărut fraza : “O MAMĂ POATE SĂ FACĂ MULT MAI MULT DECÂT ȘTIE ȘI ÎȘI IMAGINEAZĂ CĂ POATE FACE.” 🙏🏼
Eu mereu am fost activă și am fost implicată in mai multe proiecte odată , dar acum am ințeles că, defapt pot și mai mult.. defapt nu imi consumam energia 100% 😄 Atunci când vrei să nu te desparți de viața pe care ai avut- o innainte de a apărea copilul, 👶🏼chiar trebuie să iți folosești energia corect și asumat.

“Femeia multifuncțională” cam așa ar suna descrierea unei mame active… și asta o spun cu fericire și implinire… Spun asta pentru că tot mai mult aud fraze de genul: “nu reușesc pentru că am un copil” , sau fraza care am tot auzit-o “vei avea un copil și o să vezi cum uiți de tine” 🙃 🙅🏻‍♀️.. Ei uite că am un copil și acum pot să vin cu replica “SUNT DOAR NIȘTE SCUZE”.. 💁🏼‍♀️

Dragele mele, pentru că tot mă intrebați cum de reușesc să le fac pe toate, vin cu un răspuns:  Iubiți viața, mâncați sănătos-cheea succesului și secretul energiei🌱💚🌱Apoi nu uitați să aveți grijă de vibrația voastră, asta o puteți face ținând posturile intermitente despre care am tot povestit”, a scris ea, într-o postare pe Instagram.

SHOK.md

 


OCT 15, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...