[ X ]
[ X ]
FRESH
Cameron Diaz are un copil cu... cea mai bună prietenă!
Un nou sezon de „Vocea Ucrainei”! Dan Balan e ÎN ROL DE DRACULA! VIDEO//
E fana blănurilor și ȘI-A CUMPĂRAT DOUĂ de la Moscova! Interpretă: ...
Planeta în alertă! Șase decese de la coronavirus. Totul despre virusul ...

De când a devenit mămică, se confruntă cu MAI MULTĂ URĂ! Katy Black: „Mă deranjează numărul oamenilor care scriu. 90% din hate e din cauza invidiei”

Vloggerița Katy Black a constatat că, după ce a devenit mămică, numărul celor care scriu comentarii răutăcioase a crescut mult, astfel că ea a venit cu o reacție, informează SHOK.md.

„Hai să vă scriu un pic despre hateul care se revarsă asupra mea decând eu am născut 👇🏻 Eu foarte ușor trec peste hate și pot spune că sunt o persona puternică care doarme liniștit noaptea și ignoră total mesajele agresive și răutăcioase 😴, însă ultimul timp pe mine au început să mă deranjeze nu mesajele și nu expunerile oamenilor ci numărul oamenilor care îmi scriu 😶
Ei sunt prea mulți.. chiar totul e așa de grav?

Am observat că 90% din hate e din cauza invidii, ok tu ești invidios(ă) și ai o dorința mare să arunci toată răutatea pe care o strângi în inimă asupra mea, ok ok ok pe mine asta nu mă deranjează atâta timp cât asta e doar în partea mea și mă atinge pe mine, dar dacă haterul trece la jignirea, înjurarea soțului meu sau copilului meu sau familiei mele atunci asta deja e grav!

Eu nu vreau să ignor faptul că hate există și că el e destul de aproape, dar vreau să vă spun că atâta timp cât voi comentați tot ce fac eu și familia noastră- Noi facem, noi lucrăm, noi ne dezvoltăm… iar tu (haterul) comentezi, comentezi, comentezi stând în telefonul (calculatorul) tău! Diferența între noi e că eu fac iar tu comentezi”, a scris ea, pe Instagram.

SHOK.md


DEC 6, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...