[ X ]
[ X ]
FRESH
Radu Palaniţă a câştigat finala "Românii au talent" şi premiul de ...
VISUL DE COPIL s-a realizat! Lenuța Burghilă: „Eu sunt fericită că ...
În copilărie VISA SĂ DEVINĂ PREOT! Damian Spinei: „Implicam pe toți ...
În ajun de ZIUA COPIILOR! Nata Boboc: „Fiecare dintre noi e cea mai ...

De când stă acasă, S-A LĂSAT CUCERITĂ de serialele turcești! Bloggeriță: „Mă fac să uit de toată situația noastră”

Bloggerița Mia Beschieri, stabilită în Italia, stă acasă și nu se plictisește, are activități și vizionează seriale, iar timpul trece neobservat. De altfel, în aceasta perioadă și-a propus să facă tot cei place, informează SHOK.md

„Suntem deja in Aprilie, nu pot sa cred. Uneori verific telefonul pentru a vedea ce data și zi este. Ieri eram convinsă ca e 30 Martie, pana o prietena mi-a făcut o gluma de 1 Aprilie, așa am realizat in ce luna suntem. Trebuie sa recunosc că zilele astea am stat bine, am făcut putina activitate și am privit unele seriale care m-au făcut sa uit pe o clipa de toată situația noastră. Apropo, va mulțumesc mult pentru toate recomandările voastre, serialele Turcești au început să-mi placa tot mai mult și mai mult.

Mi-am propus sa fac tot ce îmi place sau cel puțin ceea ce ma face sa ma simt bine in aceasta perioada, asta e tot ce ma interesează acum. Sa fim bine, fizic și moral Cu totii suntem aici pentru a ne îndeplini propriul destin, propria Realitate, sa o acceptam așa cum este, cu coborâșuri și urcușuri, dar sa știm sa o acceptam. Adevarata savoare a vietii se găsește înlăuntrul nostru.

P.s Mulțumesc mult pentru recomandarea serialului “Hercai” Îmi place, nici nu va zic la ce ora am adormit azi dimineața, serialul asta chiar nu m-a lăsat sa dorm”, a dezvăluit Mia, pe rețele de socializare.

Cristina TOMAC


APR 3, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...