[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Obiceiul ciudat al Reginei Angliei de a mânca banane. Fostul ei chef ...
Are încredere ÎN INTUIȚIE! Olga Busuioc: „Ea m-a dus poate nu prin ...
Sasha Lopez – FERICIT: „Acum 2 ani, în acest loc magic, i-am mulțumit ...
Dana Rogoz, despre nașterea fetiței ei în vremea pandemiei: „Am plâns ...

TÂRG DE CARITATE pentru micuțul Robert Grabazei: La doar 1 lună, a fost diagnosticat cu Amiotrofie Spinală. E nevoie de peste 2 milioane USD!

Bloggerița Daniela Dermengi, autoarea blogului LadyLike, organizează un târg de caritate – #lifeforRobert, iar banii adunați, în urma vânzărilor, vor fi donați pentru tratamentul lui Robert Grabazei, informează SHOK.md.

„La doar 1 lună, Robert a fost diagnosticat cu Amiotrofie Spinală – o boală necruțătoare care ia viața multor copilași până la vârsta de 2 ani. Există totuși o șansă pentru Robert – un vaccin ce costă peste 2 mil. de dolari! Este o sumă pe care doar prin efortul nostru comun, al tuturor, se poate aduna. Pe 25 decembrie se organizează un târg caritabil unde vor participa mai multe branduri pe care le cunoști și le admiri. Cumpără daruri pentru tine și pentru cei dragi și astfel îl vei ajuta pe Robert. Fiți solidari și… de Crăciun să fim mai buni”, se spune în descrierea evenimentului.

Daniela Dermengi este mămică a unui băiețel și este în așteptarea celui de-al doilea copil și mărturisește că a fost foarte mișcată de această veste, așa că a decis să se implice și să depună efort ca să implice și alte persoane, care doresc să facă o faptă bună și să contribuie la tratamentul lui Robert.

Târgul de caritate va avea loc la 25 decembrie curent, între orele 9.00 și 16.00, la restaurantul Attico, sectorul Râșcani, Chișinău.

Detaliile despre personalitățile și brandurile care vor participa cu produsele lor, dar și altele – găsiți pe pagina de Facebook a târgului.

De menționat că, Injecția pentru atrofia spinală e un tratament aprobat în aprilie 2019 și e cel mai scump tratament aprobat vreodată – 2,2 mil. $. Anual, în Republica Moldova se nasc 3-4 copii cu atrofie spinală.

SHOK.md


DEC 18, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...