[ X ]
[ X ]
FRESH
Despărțiți, dar împreună. Alexandra Stan lucrează în continuare cu ...
CA O PUȘTOAICĂ! Tatiana Maxian – în costum de baie!
S-au pregătit FOARTE RESPONSABIL pentru conceperea copilului! Maggy ...
Adolescentul Barron Trump este schimbat complet la 13 ani, în cele ...

De ceva timp E SINGURĂ! Scriitoarea Lucia Brainstorm A SPART TĂCEREA: „Atâta gălăgie se face în jurul meu...”

Scriitoarea Lucia Brainstorm a trecut printr-o perioadă grea şi anume – despărţirea de iubit, dar, cu toate astea, se simte fericită. Pentru SHOK.md, ea a rupt tăcerea şi a vorbit despre aceasta.

„Nu sunt primul și ultimul om de pe Pământ care a încheiat o relație, dar atâta gălăgie se face în jurul meu încât am simțit nevoia să rup orice tăcere… O fi eu demodată, dar sunt de părerea că ce se întâmplă între doi oameni trebuie între ei să rămână. Nu te desparți de un om și îl murdărești pe tot internetul sau îți plângi de milă…asta e urât, asta nu e despre mine. Despărțirea în iubire trebuie să fie fără traumatisme. Îi mulțumesc lui pentru tot ce a fost frumos între noi și pentru faptul că chiar dacă de ceva timp drumurile noastre nu mai merg în aceeași direcție noi ambii am știut să ne spunem “mulțumesc” la timpul potrivit și să ne urăm “drum bun”. Eu chiar îi doresc să fie fericit căci sunt multe femei bune în lume.

Iar ce ține de mine: eu sunt fericită la rândul meu, iar asta înseamnă că trăiesc ceva frumos, timid, departe de rețelele de socializare, departe de ochii lumii și dacă nu postez nimic, nu e semn că trec printr-o perioadă grea, deopotrivă mă simt aruncată de univers pe o altă planetă una doar a mea, unde mi-a fost dezgropat sufletul de scriitoare care acum numai are pe el nici urmă de cicatrici cu tragedii personale, mă simt plină de pasiune și cu o totală libertate de expresie artistică. Mi-am găsit liniștea aici pe malul mării într-o noapte târzie și am simțit că sunt din nou vie, plină de viață așa am realizat că asta e momentul când încep a trăi orice clipă la maxim căci nimeni nu ne poate oferi garanții că avem tot timpul din lume mâine. Trecutul nu îl putem schimba și pentru el nu trebuie să avem regrete, însă putem avem ziua de azi, trăind-o acum aici”, a mărturisit Lucia.

Cristina TOMAC


IAN 9, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...