[ X ]
FRESH
Știai că Cher și Tom Cruise au fost împreună? De ce s-au despărțit
Olga Manciu, despre MAMA DIN EA: „Uneori poate să nu mănânce, să nu ...
Are un INGREDIENT-MINUNE în casă! În fiecare dimineață, pe stomacul ...
Acum e una dintre cele mai apreciate și bănoase actrițe, dar în liceu ...

NAȘI de cununie! Cristina Duca: „Sunt primii noştri fini şi suntem onoraţi că ne-au ales anume pe noi” FOTO//

Cristina Duca, membru al Consiliului Coordonator al Audiovizualului (CCA), contactată de SHOK.md, a dezvăluit cum, împreună cu soțul său Dragoș Duca – şeful de protocol al Prim-ministrului ţării, au primit propunerea de a fi nași de cununie, dar și ce înseamnă pentru ei acest rol.

„Sunt primii noştri fini şi suntem onoraţi că ne-au ales anume pe noi în calitate de părinți spirituali. Am acceptat fără ezitare, de fapt, eram siguri că ne vor alege să fim naşii lor, deorece avem o relaţie frumoasă de prietenie, bazată pe încredere şi reciprocitate. Dacă în 2016, la nunta noastră, Rodica şi Max au fost vorniceii noştri, atunci în 2017 se întoarce roata şi deja noi suntem naşii lor de cununie”, a spus Cristina.

Totodată, ea și-a exprimat speranța vă for fi un cuplu-model pentru tinerii însurăţei. „Să se inspire cu respectul reciproc pe care îl avem unul pentru celălalt, cu responsabilitatea pentru fericirea partenerului şi să fie încrezători în iubirea şi puterea de a rezista încercărilor timpului”, a subliniat membrul CCA.

Cristina TOMAC

 


IUL 15, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII