[ X ]
FRESH
CU CHIRIE în București! Irena Boclincă: „În momentul de față aș vrea ...
Jennifer Lopez face striptease de dragul artei. Cum a ajuns artista ...
Kapushon a început să scrie ȘI PIESE PENTRU COPII! Ariana Maistrov ...
NU ARE IUBIT, dar vrea să se mărite! Prezentatoarea TV Daniela Vizitiu ...

A lansat PRIMA COLECȚIE de hanorace! Nathaniel Kowalsky: „Totul a pornit de la o idee și imagine, culori și amintiri” FOTO//

Stilistul și fotograful de modă, Nathaniel Kowalsky, a creat o colecție capsulă de hanorace, cu un număr limitat, informează SHOK.md.

Fiind inspirat de amintirile din copilărie și anume pictatul cu ața pe foaie, el a creat zece desene care mai apoi au fost transformate în design pentru hanorace. Colecția M E T A M O R P H O S I S este despre schimbări, individualitate, unisex și non-conformism. Crearea acestora a început de la un desen abstract care a fost digitalizat și transformat în broderie mecanică pe hanorace.

Stilistul a parcurs toate procesele tehnologice de unul singur în crearea colecției. Fiecare hanorac are o broderie unică, care nu va fi repetată pe alt hanorac, de asemenea hanoracele pot fi personalizate mai mult prin adăugarea franjurilor și tăierea părții de jos a hanoracului pentru a crea o formă dreaptă, etapele ce se vor face conform dorinței clientului.

Am ales o piesă vestimentară confortabilă și purtabilă pe care am personalizat-o cu design excepțional și creativ. Totul a pornit de la o idee și imagine, culori și amintiri, M E T A M O R P H O S I S este despre mine și oameni mereu în căutare de ceva nou și schimbător. Suntem într-o nouă etapă a modei, când multe branduri personalizează maxim produsul pentru client, am decis să fiu în pas cu noile tendințe și să lansez ceva individualizat. Design care scoate în evidență firea creativă a fiecărui om. Am optat pentru o colecție unisex, deoarece promovez și susțin egalitatea de gen, iar desenele de pe hanorace nu semnifică ceva anumit, mă bucur că fiecare om vede ceva diferit în ele”, a declarat Nathaniel Kowalsky.

 

SHOK.md


DEC 18, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...