[ X ]
FRESH
Misterul buchetului dispărut de la nunta regală. Una dintre domnişoarele ...
A ÎNCINS imaginația prietenilor virtuali! Modelul Adela Prisăcari ...
A lansat NOUL VIDEOCLIP! Nicoleta Nucă: „Și e afară…”
GIGANT și INEDIT! Un centru de distracții pentru întreaga familie ...

De la ghete – la cravată! Tânărul din Moldova, care a ajuns în revista Forbes, dezvăluie CHEIA SUCCESULUI său!

Primii bani a început să-i facă încă la școală, în clasa 12, fiind chelner, ulterior a dansat la nunți. Declarații în acest sens au fost făcute de Doru Curoșu, trainer și speaker internațional, pentru SHOK.md, precizând că, atunci, primea o mică remunerare și de la echipa de fotbal unde juca și își dorea să devină un fotbalist bun în viitor.

„Totuși, primul job oficial l-am avut la 20 ani, fiind angajat într-o companie de Consultanță și Training, pentru un salariu foarte modest și o poziție neatractivă de Manager de Oficiu. Salariul nu ajungea la 2000 lei.

În scurt timp, datorită experienței de voluntariat, am descoperit tot ce înseamnă Resurse umane, trening-uri, dezvoltarea și motivarea angajaților și organizare de Team Building, ca deja la vârsta de 22 ani să încep, în bază de patentă de întreprinzător să livrez activități de formare și team building. Am fost angajat într-o companie unde am dezvoltat departamentul de HR și Training, apoi m-am focusat individual pe activitatea de antreprenor”, a povestit tânărul.

Doru a menționat că un profesionist care știe să ofere calitate în tot ce face, dezvoltând relații de lungă durată cu clienții, mereu va avea loc de creștere și afirmare – așa a fost și în cazul său.

Experiența acumulată din voluntariat, atitudinea și responsabilitatea față de tot ce am apucat să fac m-au adus unde sunt azi – un tânăr cu o experiență unică, care poate aduce un plus de valoare în orice activitate”, a mărturisit trainerul.

Cheia succesului, spune Doru, nu are o definiție exactă. „Pentru fiecare persoană, succesul este diferit, pentru mine Leadership-ul e elementul care stă la baza reușitei personale”, a precizat antreprenorul.

SHOK.md precizează: Doru Curoșu este implicat de mai mulți ani în activitățile de tineret, inițial în AIESEC, apoi în Consiliul Național al Tineretului, iar apoi a trecut la nivel internațional, fiind și membru în bordul organizației European Youth Forum. El a deținut și funcția de consilier al ministrului Tineretului și Sporturilor. În 2017 a fost nominalizat în topul „30 Under 30 Europe”, la secția „Politici”, de către revista americană Forbes („30 Under 30 Europe” este un top realizat de cunoscuta publicație Forbes, ce nominalizează 30 de tineri de până la 30 de ani cu istorii de succes în diverse domenii de activitate).

doru1

SHOK.md


APR 20, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...