[ X ]
FRESH
Dansatoarea Tatiana Koberidze - destăinuiri de MIREASĂ: „Am avut cea ...
O stewardesă a povestit despre PRIMUL SĂU ZBOR: „Am avut ratare de ...
Ex-Premierul Vlad Filat SCRIE MEMORII: „Vor fi interesante, cel puțin”
Cum poate fi cucerită Irina Shayk după despărțirea de Bradley Cooper. ...

Alina Alexei își face PRACTICA de licență la Parlament: „Aici atmosfera e, deocamdată, incertă”

Alina Alexei, una din cele mai active tinere din ţară, dar şi una dintre cele mai sexy femei din Moldova, își face practica de licenţă în Parlament Republicii Moldova. Astfel, ea a oferit detalii pentru SHOK.md.

„La Parlament atmosfera e, deocamdată, incertă, deoarece prima şedinţă a Parlamentului nu a avut loc, prin urmare – comisiile de lucru nu sunt formate pentru a activa. În prima zi de practică m-au întâmpinat prietenos, m-au familiarizat cu sediul Parlamentului şi mi s-au prezentat diverse acte normative.

Studiind patru ani la facultatea de Drept, am considerat oportun ca stagiul meu de practica să se desfăşoare în cadrul Comisiei juridice, numiri şi imunităţi. Aceasta are ca obiect de activitate reglementări constituţionale, reglementări în domeniul dreptului civil, penal, administrativ, procedura civilă, penală, contravenţională şi de contencios administrativ, precum şi organizarea judecătorească, statutul magistraţilor şi al procuraturii etc.”, a spus ea.

Menţionăm că, Alina a ocupat locuri de frunte la una din olimpiadele organizate de Curtea Constituțională, şi la diverse conferințe, a fost președintele ligii studenţilor în cadrul unui partid politic, dar s-a dedicat şi mult voluntariatului.

Cristina TOMAC


MAR 20, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...