[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Când ea vrea – spune, CÂND O ÎNTREABĂ… Prezentatoare TV: „…la ce bun ...
Tany Vander – INDIGNATĂ: Trebuia să filmez o emisiune, dar am plecat… ...
VREA SĂ MAI SLĂBEASCĂ! Interpretă: „Pe data de 19 aprilie aveam cu ...
Horoscop 4 iulie 2020. Relaxare şi timp preţios petrecut în familie

De mică era MARE FASHIONISTĂ! Olga Fedosenko: „De la 3 ani am început să fac gimnastică, puțin mai târziu dansuri populare, apoi sportive” FOTO//

Prezentatoarea TV Olga Fedosenko a avut o copilărie fericită alături de familia sa, dar şi activă – de mică a făcut gimnastică, dansuri populare şi sportive. Pentru SHOK.md, și-a amintit de această frumoasă perioadă din viața ei.

„Copilăria mea are un gust de plombir în pahare de vafe și al unei copturi incredibil de delicioase, cu vişine și nuci, pe care mama o cocea anual de Ziua Internațională a Copilului. Vorbind de copilărie, îmi amintesc întotdeauna de bunica mea dragă, casa ei primitoare din sat și pateurile aromate cu mac, biscuiții cu dulceaţă de trandafir și tortul „Cuşma lui Guguță”.

Am avut o copilărie absolut fericită. Alături de părinții dragi şi fratele mai mare. Da, și de curtea noastră de la Bălți încă îmi amintesc cu căldură: fetele și băieții au fost prietenoși, ne-am jucat de-a v-ați ascunselea, am pictat pe asfalt cu creioane colorate, vara am mers la scrânciob, iarna ne-am dat cu sania. Când eram mică, eram o mare fashionistă. Mama mă îmbrăca mereu în rochii și pantofi frumoși. Mi-a plăcut să joc cu păpușile Barbie, care erau foarte populare în acei ani. Fiind încă foarte mică, mâncam foarte rău. Și pentru a-mi provoca pofta de mâncare, mă aşezau să mănânc împreună cu vecina mea, care îmi era prietenă. Și care a fost rezultatul? Minunat! Prietena mea îşi mânca porția sa, apoi o lua şi pe a mea. Așa am crescut împreună. Iată o altă amintire din copilărie. Eu și Vika, fără ca să ştie părinţii, alergam în curtea vecină pentru a cumpăra de la o bunicuţă cocoșei din zahăr topit. Ni se păreau foarte delicioşi, în timp ce părinții erau îngrijorați de calitatea lor! Și în cele din urmă, ce putea fi mai minunat decât vacanța de vară la bunica? Ea totdeauna îşi răsfăţa nepoții cu tot felul de bunătăți de casă! Îmi plăceau foarte mult clătitele bunicii. Chiar mă trezeau mirosul lor. Erau atât de gustoase!”, a dezvăluit Olga.

Prezentatoarea TV a spus a spus că părinții ei afirmă că a crescut fiind o fată ascultătoare. „Poate de aceea că eram tot timpul ocupată. De la 3 ani am început să fac gimnastică, puțin mai târziu dansuri populare, apoi sportive. Foloseam tot timpul liber pentru antrenamente, lecții suplimentare la școală, întreceri, concursuri. Sunt foarte recunoscătoare părinților mei pentru educație”, a precizat ea.

De asemenea, jurnalista a vorbit și despre visurile sale: „Primul meu vis a fost să devin educatoare la grădiniță. Apoi am vrut să fiu profesoară. Intre timp, după ce am făcut dans, am vrut să devin un model, să câștig premii la competițiile de dans sportiv. După absolvirea liceului am decis să studiez limbi străine, dar după susținerea examenelor nu am trecut concursul. În acea perioadă mi-a plăcut profesia de make-up artist și designer vestimentar și m-am înscris la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice, terminând studiile cu succes. După mai mulţi ani pot spune că m-am realizat. La început am făcut dansuri sportive ca profesionist, am câștigat premii și chiar am obţinut titlul de campion mondial și european. Am predat dansul copiilor la Clubul sportiv „Codreanca”. Particip la sesiuni foto și spectacole de modă. În calitate de designer, colaborez cu un brand străin. Am învățat limba engleză la perfecţie. Ei bine, profesia de prezentator TV este rezultatul muncii mele și, așa cum spun înșiși telespectatorii, un talent”, a comunicat ea.

Olga a spus și care e mesajul ei pentru fetița din trecut, cea de 5-7 ani: „Fiind copii, nu ne dăm seama cât de importante sunt cuvintele și îndrumările pe care ni le dau părinții noștri. Recunoștința vine mai târziu, la o vârstă conștientă, când culegi roadele mult aşteptate de ei. Iubiți-vă părinții. Fiecare dintre noi îi are pe cei mai buni!”.

Cristina TOMAC


IUN 1, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...