[ X ]
[ X ]
FRESH
După 2 divorțuri… SE MAI VEDE MĂRITATĂ? Adriana Ochișanu: „Speranţa ...
Horoscop 22 februarie 2020. Surprize în dragoste şi un eveniment neaşteptat
Nicole Kidman, probleme din cauza anorexiei? Cât de schimbată e actriţa
SCOP NOBIL! Mai mulți Ambasadori se alătură Turneului Caritabil de ...

De mică VISA SĂ DEVINĂ ACTRIȚĂ! Rodica  Rusu Eșanu: Poate într-o zi o să prind la curaj eu și o să merg la prima lecție de actorie…

Prezentatoarea TV Rodica Rusu Eșanu, de mică, visa să devină actriță, dar în timp a renunțat. Despre aceasta, recent, a dezvăluit câteva detalii, informează SHOK.md.

„Când eram mică visam să devin actriță. Deși eram o fire mai timidă, știam să mă impun, să-mi demonstrez dreptatea și să nu mă las intimidată. Am mers și la clase de teatru în liceu. Dar cumva, în timp, acea pasiune a rămas pe raftul copilăriei. De ce am pomenit de acest vis neîmplinit, pentru că zilele trecute am fost provocată să fac un filmuleț, în care să vorbesc despre visele din copilărie și să încurajez tinerii să îmbratișeze profesiile din creație. Și mă tot gândeam zilele astea, de ce am renunțat la actorie, fără măcar să încerc.

Am reușit să ajung la tv, m-am făcut jurnalist, chiar dacă prima facultate a fost de finanțe și bănci. Ador munca de prezentatoare și specialistă pe comunicare, chiar mă simt și norocoasă că muncesc din plăcere. Dar totuși, de ce am renunțat la acel vis? Niciodată nu e prea târziu și cine știe poate ajungeam să fiu o actriță bună. Dar în timp ajungi să-ți fie frică să eșuezi, să recunoști că poate nu ești bun la asta, poate nu ai suficient talent.

Totul e posibil, atâta timp cât îți dorești cu adevărat, nu renunți, ești perseverent și dedicat pasiunii tale. Și cine știe, poate într-o zi o să prind la curaj eu și o să merg la prima lecție de actorie”, a scris Rodica, pe Facebook.

C607FEA3-AD4F-4ABE-A260-850E086D0CD8

Cristina TOMAC


AUG 28, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...