[ X ]
FRESH
Horoscop 22 mai 2019. Clipe de neuitat în vacanţă şi o promisiune
Totul despre nebunia lui Britney Spears și scandalul cu tatăl ei! ...
Îmbină rolul de mamă CU CEL DE POETĂ! Oxana Barbu: „Sunt inspirată ...
OrheiLand - cel mai mare parc de distracții din Republica Moldova, ...

De Revelion - în AREST. Detalii NOI despre cazul Corneliu Vidrașco

Omul de afaceri Corneliu Vidrașco, care reprezenta marca „Fashion TV”  în R. Moldova,  se află în arest preventiv pentru 20 de zile.  Acestea a fost reținut la 18 decembrie 2014, astfel încît termenul de arest va expira la 7 ianuarie 2015.  

Contactat de CURENTUL,  şeful Secţiei conducere a urmăririi penale în organele centrale ale SV (Serviciul Vamal) și MAI (Ministerul Afacerilor Interne) din cadrul Procuraturii Generale, Viorel Morari  a spus că, deși acesta a fost reținut împreună cu designerul Daniel Racovizza, urmărirea penală a fost pornită doar în cazul lui Corneliu Vidrașco.

„La moment se desfășoară o urmărire penală, în privința unei singure persoane. Corneliu Vidrașco se află în arest preventiv pentru 20 de zile”, a menționat procurorul.

Potrivit sursei, mai multe detalii nu pot fi oferite pentru a nu crea prejudicii persoanelor.

Directorul general Fashion TV Moldova, Corneliu Vidrașco și designerul Daniel Racovizza, au fost reținuți în data de 18 decembrie, fiind bănuiți de trafic de ființe umane. De asemenea, potrivit unui comunicat oficial al Fashion TV România, Corneliu Vidrașco nu mai are dreptul de a reprezenta Fashion TV în R. Moldova.

SHOK.md


IAN 5, 2015 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...