[ X ]
[ X ]
FRESH
Stilista Xenia Bugneac A RĂSCOLIT ARHIVA: „Am un singur regret, aveam ...
„ERAM FERICIȚI, DAR NU ȘTIAM!” Natalia Gordienko: „Acum, când multe ...
DEZINFECTEAZĂ FRUCTELE ȘI LEGUMELE! Prezentatoare TV: „Deja mi-e frică ...
Fanii POT SUSȚINE ACTIVITATEA LOR! Tania Cerga și Andrei Glavan: „Puteți ...

De ziua sa – ÎN ISRAEL! Olga Iftodii: „Salut ai mei 35! Știu că urmează multe greutăți, dar aștept de la viață multe minuni!” FOTO//

Femeia de afaceri Olga Iftodii, ieri, și-a sărbătorit ziua de naștere – a împlinit 35 de ani. Cu această ocazie, ea și-a organizat o vacanță în Israel, vizitând Ierusalim și Tel Aviv, informează SHOK.md.

„Salut ai mei 35! Astăzi e ziua, de asta e una dintre cele mai fericite zile din an! M-am trezit cu impresia că minunea e aici aproape, trebuie doar să deschid ochii și să întind mâna. Căci la 20 bei viața cu lăcomie, ca pe un vin ieftin, iar de la 30 începi să o savurezi ca un vin de calitate”, a mărturisit ea, pe Instagram.

Olga s-a declarat fericită și a spus că nu ar schimba nimic în viața ei, pentru că îi place ceea ce are.

„Știu că în continuare vor fi multe greutăți, multă suferință. Dar, chiar și așa, ca în copilărie aștept de la viață multe minuni, chiar pe acele la care nici nu mă gândesc, or viața e meșterul surprizelor. Ziua de naștere e ziua schimbărilor, dar în ceva nu vreau să mă schimb niciodată, indiferent de vârstă: nu vrea să mă numească după numele tatălui, nu vreau să fiu înțeleaptă… vreau să cred în Dumnezeu, care mă învață să rând și să dansez…”, a mai spus omagiata.

SHOK.md


FEB 25, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...