[ X ]
[ X ]
FRESH
Ruby nu a mai ieșit din casă de aproape o lună. „Ne-am dus destul ...
Lili Lozan STĂ ACASĂ de 20 de zile: „Când văd „romanticii” prin parc ...
Poliția de Frontieră A DAT START UNUI CONCURS pentru copiii angajaților: ...
Regele Thailandei s-a izolat alături de 20 de femei într-un hotel ...

Deputata care are AFACERE în domeniul vestimentației, de peste 15 ani, și o lasă fiului: „Mă voi distanța un pic. Mă simt mai utilă în politică”

Deputata Arina Spătaru, aleasă pe lista Blocului ACUM Platforma DA și PAS, are o afacere în domeniul vestimentației la Bălți, de peste 15 ani, însă o lasă soțului și fiilor săi, deoarece ea se dedică politicii, informează SHOK.md.

„Atelier Arina Spătaru” este „Un vis al unei domnișoare, pasionată e modă, care a devenit o afacere prosperă de familie”, potrivit descrierii de pe Facebook. Arina Spătaru a spus că deschiderea atelierului de croitorie a fost posibilă cu suportul părinților.

Astfel că, la atelier se cos rochii pentru diferite ocazii, paltoane, bluze și, mai nou, a fost lansată o colecție de cămăși. „Cămașă” by Arina Spătaru a fost lansată la 14 aprilie curent, într-un local din „capitala de nord” a țării, potrivit www.nordnews.md.

Potrivit sursei citate, ea a spus că va lăsa afacerea pe mâini bune, adică soțului și fiilor ei, deoarece simte nevoia să se implice în politică, pentru a schimba, împreună cu colegii de partid, situația în bine. „Mă voi distanța un pic din afacerea familie, întrucât este mai multă nevoie de mine acolo. Mă simt mai utilă acolo, Orice ușă închisă, deschide o alta”, a menționat deputata.

Fiul ei, Ciprian Spătaru, a vorbit despre colecție și a specificat din care materiale naturale au fost fabricate cămășile din colecție. Totodată, el a explicat cum poate fi efectuată o comandă online, pe Facebook: „Noi vă oferim cămăși ecologic pure, calitative, sunt din fibre naturale. Venim cu o abordare nouă și inteligentă, unică în Bălți și chiar în R. Moldova. O dată la fiecare 3 luni, vom veni cu o nouă colecție. Veți putea face comanda produsului doar cu un singur click. Veți putea alege culoarea, mărimea produsului”.

Ciprian a spus că el preluat afacerea mamei, pentru că-și dorește să prospere.

De menționat că, evenimentul a fost cu scop caritabil. Suma colectată va fi suficientă pentru înființarea unei Asociații de caritate pentru copii cu dizabilități.

SHOK.md


APR 16, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...