[ X ]
FRESH
După 35 de ani, tot împreună! Arnold Schwarzenegger şi Linda Hamilton, ...
Va susține un CONCERT GRANDIOS la Chișinău! Irina Rimes a anunțat ...
DoReDoS a primit O SUPER PROPUNERE de la Filip Kirkorov: „Suntem în ...
Tany Vander – ÎN COSTUM DE BAIE! Și-a etalat silicoanele în toată ...

Daniela Dermengi, despre NUNTA SA: „Un eveniment-poveste. Rezultatul final a fost mai frumos decât m-am așteptat!” FOTO//

Daniela Dermengi, bloggeriță de modă, și soțul său, Ilie, sunt născuți, și-au spus „da” și au organizat prima petrecere de familie – toamna. Cuplul și-a unit destinele la 17 septembrie, iar nunta a avut loc la 11 noiembrie curent, după o frumoasă relație de peste 4 ani.

Daniela a povestit, pentru SHOK.md, cum a fost petrecerea, ce emoții au trăit, cum s-a simțit în calitate de mireasă, dar și alte detalii interesante de la frumosul eveniment.

„A fost un eveniment-poveste. Mi-am dorit să fie unul deosebit și am investit timp și suflet în toate detaliile. Rezultatul final a fost mai frumos decât m-am așteptat, pentru că am avut fericirea de a avea în calitate de invitați oameni veseli și frumoși și o echipă de profesioniști dintre cei mai buni.

Emoții și distracție. Mi-am pus în gând să dansez toată seara – așa am zis mereu că voi face la nunta mea și așa și am făcut: de la dansul mirilor până la hore, disco, retro – am fost acolo, pe ring, cu invitații. Am simțit pulsul evenimentului și încă îl mai retrăiesc.

Invitații și darurile. Am primit în dar și noi, și invitații, multă emoție și o amintire de neuitat. Am avut oaspeți foarte receptivi la solicitarea noastră de a ne dărui fistic și fructe uscate în loc de flori și ne bucurăm că acum casa noastră e plină cu nuci și fructe, dulciuri vegane și alte produse sănătoase, care ne vor umple trupul și sufletul mult timp de acum încolo.

Rochia de mireasă. A fost o rochie care vibra în nuanțe de alb, ivory și roz, cu dantelă – exact ce mă definește ca personalitate ? Am avut încredere în designer, unul autohton, apropo, și a ieșit superbă! Și pantofii sunt creația unei moldovence.

Buchetul miresei. Mi-am dorit un buchet care să transmită emoții de toamnă. A avut dalii, crizanteme, trandafiri, cale – mirosea senzațional și arăta de milioane :)

M-am simțit o mireasă în cea mai bună versiune din câte versiuni am visat în cei 30 de ani ai mei :)”, a dezvăluit mireasa.

SHOK.md

Foto: Alex Morgoci  


NOI 15, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...