[ X ]
FRESH
Sărbătorește IUBIREA! Sasha Letty: „Eu mă îndrăgostesc nu de om, ci ...
Alina Zavtoni, despre IUBIRE și Dragobete: „Fetița noastră este cel ...
Natalia Gordienko, despre PRIMA IUBIRE: „La 14 ani…”
Horoscop 24 februarie 2018

Designerul Daniel Racovizza, despre MAȘINI: „Cel mai urât lucru e să ai o mașină puternică și să mergi fără vlagă ca un bleg...”

„Și e important să știi să mergi. Cel mai urât lucru mi se pare să ai o mașină puternică și să mergi fără vlagă ca un bleg prin mijlocul drumului”. Declarația a fost făcută de cunoscutul designer Daniel Racovizza, în cadrul unui interviu pentru autoexpert.md, în care a vorbit despre mașini.

El a spus că mașinile îi plac enorm de mult, îi place senzația pe care o oferă asfaltul care se întinde în față ca și covorul roșu. „Firesc, dacă suprafața carosabilului oferă această priveliște, iar noi nu avem așa de multe asemenea trasee. Privind o mașină, eu fac comparație cu mușchii și reacția unui luptător – asta este ea pentru om. Apentru un bărbat, cu atât mai mult. Îmi place să apăs pedala accelerației până în podea. Ce-i al meu, e al meu”, a menționat designerul pentru sursa citată.

Totodată, designerul afirmă că, cel mai urât lucru pe care pot să-l închipui legat de o mașină e s-o înfrumusețezi cu Swarovsky, beculețe și abțibilduri.  „Mașina „mea” este mașina neagră cu motor puternic.

Nu vreau să fac publicitate la o marcă anume, mai ales că eu la cam schimb destul de des – nu se rețin prea mult în curte. Mă plictisesc destul de repede…

Pentru mine este important să ajung din punctul A în punctul B sănătos și fără primejdii, ca să vrei și să poți apoi să te întorci în punctul A. Eventual să treci și prin punctul C”, a mai comunizat Racovizza.

SHOK.md


AUG 4, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...