[ X ]
[ X ]
FRESH
Charlize Theron, apariție uluitoare pe covorul roșu
Vrei să fii MIREASĂ MODERNĂ care captează atenția? Stilista Ylianna ...
Natan a împlinit 32 DE ANI! Mama lui a publicat FOTO DIN ARHIVĂ: „Ești ...
Cum reuşeşte Jennifer Aniston să arate atât de bine la 50 de ani

Designerul Daniel Racovizza – la Mitropolie. Află care a fost SCOPUL VIZITEI sale!

Designerul Daniel Racovizza a fost la Mitropolie și a discutat cu Mitropolitul Vladimir, informează SHOK.md.

Potrivit unui comunicat al Mitropoliei, în cadrul întrevederii a fost pusă în discuție elaborarea uniformei personalului militar clerical, aspecte precum culoarea uniformei, însemnele distinctive și de ierarhizare ale preoților militari.

„În Republica Moldova preoțimea militară are o istorie recentă. Cu binecuvântarea ÎPS Mitropolit Vladimir, în urmă cu două decenii primii slujitori ai Bisericii au pășit pragul unităților militare pentru a aduce hrană duhovnicească militarilor în termen. Astăzi, în Ministerele de Forță ale Republicii activează cu succes Sectorul Sinodal Activitate Pastorală în Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Apărării și Organele de Drept, condus de Arhim. Nicolae (Roșca). Preoții ce fac parte din acest sector își duc cu multă sârguință activitatea pastoral-misionară în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Apărării și Penitenciare”, se menționează în același comunicat.

Totodată, Mitropolia mai declară că, „spre deosebire de colegii lor din alte țări, preoții militari din țara noastră nu au dispus până acum de o uniformă militară destinată clerului”.

SHOK.md


IAN 25, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...