[ X ]
[ X ]
FRESH
Demi Lovato a renăscut din propria cenuşă! Cât de sexy a pozat artista ...
DIETA MILITARĂ de 3 zile. Ce trebuie să mănânci ca să slăbeşti cel ...
Nicoleta Caun – IMPRESII din Asia: „Cultura diferită fără tact și ...
De când a ajuns la SILUETA MULT VISATĂ, Xenia Deli nu ezită să se ...

Despre MATERNITATE și FIICA SA! Stela Mikșanski: „Glumeam că dacă el nu vrea Amanda și eu nu vreau Mira, o să o numim Miranda”

Maternitatea este cea mai mare realizare a sa. Este vorba despre prezentatoarea TV, Stela Mikșanski, care de aproximativ o lună este mămică de fetiţă. Ea a dezvăluit detalii despre cum au ales numele micuţei – Miranda, informează SHOK.md.

Televiziunea este un mod de viață pentru mine, dar maternitatea – cea mai mare realizare de până acum. Miranda se simte bine în lumea aceasta, am fost deja și prin oraș. Împlinește în curând o lună. Numele ei l-am ales împreună cu soțul meu. Mi se pare frumos să fie așa, pentru că suntem ambii părinți. Întotdeauna facem deciziile împreună. Lui îi plăcea Mira, eu o visam în sarcină ca Amanda. În weekendul dinaintea nașterii, la o discuție cu prietenii, glumeam că dacă el nu vrea Amanda și eu nu vreau Mira, o să o numim Miranda :)) așa și am făcut după ce am născut-o la maternitate. Cu atât mai mult, numele e de origine latină – mirandus. La fel ca și numele meu, Stela. În plus, este un nume internațional, dar nu exagerat de modern”, a spus Stela.

Totodată, prezentatoarea a precizat de ce acest prenume, dar şi despre istoria sa. „Miranda înseamnă admirabil, minunat și într-adevăr a fost admirată cât era în burtică în fiecare zi în fața ecranelor la matinalul meu O Nouă Zi. Plăcut surprinsă am fost când am aflat mai târziu că Miranda este un nume creat de William Shakespeare și e un nume purtat de luna planetei Uranus.

Miranda – numele este derivat de la latinescul „mirandus” care înseamnă „admirabil, minunat”. Numele a fost creat de către Shakespeare pentru eroina din piesa lui „Furtuna” (1611), în care este vorba despre un tata cu fiica lui care au naufragiat pe o insulă. În Anglia nu a devenit comun până în secolul al XX-lea. De asemenea, numele este purtat şi de unul dintre sateliţii lui Uranus, numit după un personaj Shakespeareian”, a conchis ea.

Cristina TOMAC


MAI 28, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...