[ X ]
[ X ]
FRESH
Aşa se menţine în formă Loredana Groza la aproape 50 de ani. Ce sport ...
Prezentatoare TV, despre SPORT ÎN CARANTINĂ: „Cine vrea aleargă maratoane ...
Aura și Georgeta Voinovan – DE NERECUNOSCUT: „Nici nu spun câți ani ...
Idee de AFACERE pe timp de pandemie! Un cuplu de artiști vrea să livreze ...

Detalii despre Târgul locurilor de muncă pentru Tineret: Uşile vor fi deschise pentru vizitatori la 30 mai 2019!

La 30 mai 2019, în municipiul Chișinău se va desfășura Târgul locurilor de muncă pentru Tineret, informează SHOK.md.

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă și Direcția generală ocuparea forței de muncă  municipiul Chișinău,  invită tinerii, persoanele care sunt în căutarea unui loc de muncă și agenți economici care dispun de oferte de muncă.

Programul evenimentului include:

oferte de muncă ale angajatorilor (prezentarea locurilor de muncă vacante, discuții și negocierea unui loc de muncă cu agenții economici, aplicarea CV-lor la angajatori),

ghidare în carieră (participanții la eveniment, vor avea posibilitatea să-și identifice domeniile prioritare de interes profesional, fiind ghidați de către experți în domeniu),

oportunități dezvoltare personală și profesională.

Agenții economici care au locuri vacante sunt rugați să contacteze Direcția generală ocuparea forței de muncă municipiul Chișinău, pentru a anunța disponibilitatea de participare la eveniment și pentru a rezerva gratuit spațiul amenajat special în vederea prezentării ofertelor de muncă (telefon de contact: 022-227570, e-mail: mariana.scutelnic@anofm.md).

În perioada 30 mai – 07 iunie 2019, Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă va organiza și Târgul on-line al locurilor de muncă, cu tematica „Locuri de muncă pentru Tineret”, care va fi disponibil pe platforma www.e-angajare.md, unde participanții vor avea posibilitatea să aplice direct CV-ul pentru job-ul potrivit.

Angajatorii care dispun de oferte de muncă și doresc să participe la Târgul on-line sunt rugați să contacteze cea mai apropiată subdiviziune pentru ocuparea forței de muncă, accesând datele de contact pe site-ul: http://anofm.md/network/agency.

Evenimentul este organizat la inițiativa Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă sub egida Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale și a Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Uşile Târgului locurilor de muncă pentru Tineret vor fi deschise pentru vizitatori la 30 mai 2019, între orele 10:00 – 15:00, Palatul Național „Nicolae Sulac”, mun. Chișinău, str. Strada Pușkin, 21.

Intrare liberă!

60287177_397756237741125_402517664896909312_n

SHOK.md


MAI 15, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...