[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
(INTERVIU) Natalia CIOBANU: „Sunt foarte spontană și mă simt frustrată ...
3 ANI de la lansarea proiectului musical Ethno Republic: „Un proiect ...
Aura, despre DESPĂRȚIRE și O NOUĂ IUBIRE: „Mi-am revenit definitiv. ...
Primul horoscop complet pentru 2020. Săgetătorii îşi găsesc jumătatea ...

În 2007 devenea MISS MOLDOVA, iar acum e MAMĂ A TREI COPII! Zici că anii au trecut pe lângă ea! FOTO&VIDEO//

Ina Cîșlaru, cu numele de fată – Ina Codreanu, în anul 2007 a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din Moldova – devenind Miss Moldova 2007, și a participat la Miss World în China, iar acum este mamă a trei copii și antrenor de fitness și arată incredibil de bine, de parcă anii au trecut pe lângă ea, informează SHOK.md.

În prezent, Ina are 32 de ani, 3 copii – Sussana, Simion și Savelii. De peste 9 ani este antrenor de fitness, mai exact este antrenor personal și, respectiv, este într-o formă de zile mari, de parcă nici nu au trecut cei peste 10 ani de la câștigarea titlului suprem de frumusețe din țara noastră.

De altfel, în una dintre recentele sale postări pe Instagram, Ina și-a amintit de victoria titlului de Miss Moldova 2007. „Oho hoooo, 10 ani au trecut, se pare că sunt deja bătrânică ? și atâtea evenimente în această perioadă, mama mia ? mi-ar plăcea să revin în trecut pentru o clipă”, a scris ea.

Totodată, zilele trecute, fosta Miss Moldova a anunțat, pe rețelele de socializare, despre lansarea unui video blog «Fitness Mama», unde va promova intens imaginea unei mame active, dar și va spune cum să își revină femeile după sarcină, va dezvălui secrete și trucuri de viață și va discuta cu experți despre dezvoltarea copiilor.


Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Ina Kishlaru (@ina.kishlaru) pe

 

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ina Kishlaru (@ina.kishlaru) pe

SHOK.md


SEP 19, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...