[ X ]
[ X ]
FRESH
Despărțiți, dar împreună. Alexandra Stan lucrează în continuare cu ...
CA O PUȘTOAICĂ! Tatiana Maxian – în costum de baie!
S-au pregătit FOARTE RESPONSABIL pentru conceperea copilului! Maggy ...
Adolescentul Barron Trump este schimbat complet la 13 ani, în cele ...

Dezvăluiri din VIAȚA PERSONALĂ a unui lider de partid din Moldova: Are o minicolecţie de pistoale, iar fiul său studiază la Viena!

Președintele executiv al Partidului Unității Naționale (PUN), Anatol Șalaru, a făcut dezvăluiri din viața sa personală. El a vorbit despre familie, dar și pasiunile sale.

„Am doi copii normali: Dan, care este student la Universitatea din Viena la Cibernetică şi care mi-a făcut o bucurie enormă anul trecut când a fost acceptat la cea de-a doua facultate, Ştiinţe Politice; şi fiica Victoria, care este elevă în clasele primare. Soţia mea este, ca şi mine, absolventă de Medicină, fiind cea care duce cea mai mare parte din greul casei, eu fiind mai mult pe drumuri”, a declarat el pentru revista VIP Magazin.

Totodată, politicianul s-a referit și la pasiunea sa pentru fotografie. „Lipsa timpului m-a îndepărtat de această îndeletnicire, la care, indiferent de eforturi, nu reuşesc să revin. Pentru mine, fotografia a reprezentat capacitatea tehnică de a fura timpului o firimitură de clipă pentru a o oferi eternităţii. Nu am mai făcut de mult o inventariere a aparatelor foto, mai ales după explozia tehnologică a acestui domeniu”, a adăugat liderul PUN.

Ex-ministrul a mai spus că nu are prea multe pasiuni, dar are o minicolecție de pistoale. „În timpul liber, mai merg la tir, dar nu aş putea spune că este o pasiune în adevăratul sens al cuvântului. Am o minicolecţie de pistoale pe care le folosesc la tir atunci când am câteva ore de timp liber. Nu cred că există pasiune fără de care nu poţi trăi”, a spus Șalaru pentru sursa citată.

De menționat că, familia lui Anatol Șalaru e stabilită cu traiul la București, iar politicianul face naveta.

salaru

foto: vipmagazin.md

foto: vipmagazin.md

SHOK.md


OCT 5, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...