[ X ]
FRESH
Mom-Jeans! Meghan Markle, îmbrăcată în blugi rupţi în luna a 6-a de ...
A avut un 2018 BUN și finalul a încununat opera! Ludmila Terzi: „S-a ...
Planuri de VACANȚĂ pentru 2019 – deja! Dianna Rotaru le-a dezvăluit!
Kylie Jenner şi Travis Scott se pregătesc de nuntă? Apropiaţii îi ...

Dezvăluiri făcute, în premieră, de UN APROPIAT, despre Andrei Năstase: „A rămas fără tată când avea doar doi ani, a dus greul gospodăriei de la 5 ani”

A rămas fără tată când avea doar doi ani, a dus greul gospodăriei de la 5 ani, dar a fost printre primii la învățătură și a răzbătut prin viață cu forțele proprii. Este vorba despre Andrei Năstase, candidatul Platformei DA la funcția de primar al capitalei, lider al Platformei DA, informează SHOK.md.

Acestea, dar și alte dezvăluiri au fost făcute de Andrei Mustea, unchiul lui Andrei Năstase, într-o postare pe Facebook:

„Eu sunt unchiul lui Andrei Năstase. Și Gheorghe Mustea și Ștefan Mustea sunt unchii lui, noi am fost șapte copii în familie. Mama lui Andrei e sora noastră. Mă gândeam că nu e cazul să mă manifest în calitatea asta de unchi, dar nu mai pot suporta minciunile, poveștile astea cu zmei, inventate și răspândite de televiziunile lui Plahotniuc. Nu mai pot să mă indignez doar în forul meu interior, simt că explodez! Așa că vreau să vă spun despre Andrei Năstase ceea ce voi nu știți. Dar eu știu, căci îl cunosc de când s-a născut.

El nu și-l amintește pe tatăl său, căci acesta a murit când Andrei avea doar doi anișori. Dar știu că aceasta este o dramă, pe care Andrei o simte mereu undeva acolo în adâncul sufletului – a crescut fără tată și mare nevoie a avut de povața lui în viață. Iar tatăl lui, trebuie să vă spun, era un om și jumătate. La el nu exista să arunci vorbe în vânt. Lângă vorbă era și fapta. Fără excepție! Iar Andrei e bucățică ruptă – îi seamănă leit!

Om dintr-o bucată, bărbat puternic, cu autoritate în sat, Andrei-tatăl și-a dorit o gospodărie frumoasă, așezată, căci avea nevastă vrednică și doi băieți ca aurul. Și a pornit-o cum știa el – mare și mândră. Numai că nu a reușit s-o ducă la capăt, căci l-a răpus boala. Peste vreo trei ani Vasilică, băiatul cel mare a plecat din sat la învățătură, iar Andrușa a rămas drept stăpân acasă. Să țineți minte de la mine – Andrei a dus greul gospodăriei de la 5 ani! El nu prea a avut timp de joacă în copilărie. Săpat, prășit, hrănit animale, păsări, adus apă – făcea totul! Reușea și la învățătură, era printre primii! Cu vârsta a ridicat și gorpodăria, așa cum și-a dorit tatăl său: mândră, mare, de-o plăcere să o privești. A răzbătut în viață singurel. Dar chiar dacă a plecat întâi la Suceava, apoi la Iași la studii, la Mândrești venea regulat. Nu ca să se odihnească, ci ca să lucreze, să aibă și din ce se întreține, că nimeni nu-i băga în pungă! Reușea să învețe în România și totodată să-și ajute mama!

Așa că Andrei e un om tare călit în viață și are răbdare multă. Greutățile l-au întărit și l-au înverșunat împotriva nedreptății. Nu cred să-l doboare cineva în lupta lui. Dacă a zis că face, apoi face! Nu pune de două ori piciorul în prag – o dată îl pune. După asta rupe ușa, dacă e nevoie!”.

SHOK.md


MAI 15, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...