[ X ]
FRESH
Ce se mândreşte Andra cu fetiţa ei! Eva i-a moştenit talentul muzical ...
Laura Vetty, despre FLORII și NUMELE EI: „Îmi place foarte mult, nu ...
Interpreta Viorica Lupu a dezvăluit cum I S-A ALES NUMELE: „Sunt unica ...
Margareta Răducanu, despre NUMELE EI „DE FLOARE”: „Bunica mi l-a ales. ...

Diana Ballerini, despre a fi MAMĂ: „Este cu siguranță cea mai grea slujbă din lume, pentru că nimeni nu o poate învăța”

Femeia de afaceri Diana Ballerini este mamă a doi copii – Iris şi Gabriel, iar, pentru SHOK.md, a vorbit despre maternitate, dar şi rolul de mamă.

„A fi  mamă înseamnă… a da formă unei iubiri despre care nu se credea că există. Și chiar dacă știu că nu sunt singura femeie care a dat naștere unui copil, experiența mea este unică din lume. Mă simt mai în viață, și în fiecare zi sunt surprinsă, că ceva atât de mic poate în realitate să fie atât de mare.

Când i-am luat în brațe prima dată… am semnat un un pact cu ei. Le-am promis  că voi face tot ce pot pentru a-i face fericiți, pentru ai proteja de rău și pentru ai susține în toate alegerile lor, în fiecare zi a vieții lor.

Copiii mei înseamnă… pentru mine cum aş avea inima în afara corpului şi mereu am nevoie de ea pentru a trăi.

Pentru mine perioada maternităţii… în ambele cazuri a fost una foarte dificilă şi grea, dar şi-a meritat efortul, am doi copii perfect sănătoşi.

A fi mama… este cu siguranță cea mai grea slujbă din lume, pentru că nimeni nu o poate învăța, învățăm din greșelile și experiențele noastre.

Ca mamă îmi doresc… copiii mei să fie mândri că au o aşa mamă, şi unicul lucru pe care fiecare mamă îl vrea pentru copiii ei este fericirea”, a spus Diana.

Cristina TOMAC


MAR 14, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...