[ X ]
FRESH
Smiley a vorbit despre ÎNCEPUTURILE CARIEREI, cum a ajuns în trupa ...
ESCAPADĂ la Viena! E vorba de o prezentatoare TV și iubitul ei! FOTO//
„Vă doriți să fiți Ministru al Finanțelor?” Uite ce A RĂSPUNS expertul ...
NUNTĂ inspirată dintr-O POVESTE! Interpreta Veronika Stolli: „Ținutele ...

Diana Malașevschi, despre rolul de MĂMICĂ: „E, cu adevărat, cel mai frumos şi minunat lucru”

Viața lor s-a schimbat, începând cu 15 aprilie curent, pentru că a venit pe lume micuțul Robert Teodor. Este vorba despre Diana Malașevschi, asistent parlamentar, și soțul său, Mihai Malașevschi, asistent al Înaltului Consilier UE în domeniul justiției.

Pentru SHOK.md, mămica a mărturisit că nu poate reda în cuvinte emoţiile pe care le-a trăit când l-a văzut şi l-a ţinut în braţe pentru prima dată. „Dar, cu fermitate, vă pot spune, ca şi oricare mămică, care îşi ţine părticica sa de inimă în braţe, e cu adevărat cel mai frumos şi minunat lucru, care mi s-a întâmplat în viaţă”, a comunicat ea.

Diana a menționat că, de când a apărut micuţul Robert Teodor în familie, viaţa a luat o altă culoare. „Culoarea primăverii și bucuriei. Împreună cu el totul a devenit și mai frumos, doar că zilele şi nopţile au devenit mult mai scurte)))…, dar tare dulci”, a menționat mămica.

Întrebată cum s-a ajuns la prenumele Robert Teodor, Diana a spus că a fost o decizie comună luată împreună cu soţul. „După discuții cu soțul, ne-am oprit la ideea alegerii numelor cu origină latină, dar pe parcurs totul merge altfel decât planifici)))  La început, cu vreo trei luni înainte de naștere am început a selecta dintr-o listă de sute de prenume. Sincer vorbind, a fost o provocare pentru noi doi, pentru că înţelegi  – că odată cu prenumele îi dai și un „destin”. Cu toate că nu cred în numerologii și superstiții, la alegerea prenumelui am ținut totuși cont de semnificaţia lui)) Așa – ambii ne-am oprit la Robert, iar despre al doilea nume v-am vorbit mai devreme”

Amintim că, anterior, pentru SHOK.md, Diana a mărturisit că al doilea prenume – Teodor, în cinstea tatălui soţului.

SHOK.md


MAI 18, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...