[ X ]
[ X ]
FRESH
Interpreta Corina Țepeș – ACUZATĂ CĂ AR FI OTRĂVIT maidanezul care ...
Megan Fox își încurajează fiul să poarte rochii
Au crescut și aleg MÂNCAREA SĂNĂTOASĂ! Interpretă: Una își ia la școală ...
Alina Zotea – din nou, NAȘĂ! Uite CUM S-A ÎMBRĂCAT fosta deputată ...

Din câteva mii de cărți, a selectat 6, din literatura românească, CARE L-AU IMPRESIONAT! Ivan Goncearuc: „Mie nu-mi plac topurile. Și nici comparațiile între creații de orice gen”

Ivan Goncearuc, expert în PR, cel care a citit mii de cărți, a fost rugat în privat să prezinte cărțile care l-au impresionat, informează SHOK.md.

Într-o postare pe Facebook, el a spus că, de fapt, a fost solicitat să facă un Top 10 din literatura universală și un Top 10 din literatura românească, dar el a mers pe altă variantă.

„Mie nu-mi plac topurile. Categoric. Și nici comparațiile între creații de orice gen. Creația însăși este foarte subiectivă și interpretabila de aceea nu cred că se poate analiza standartizat. Am să las mai jos o listă de opere (reamintesc că nu este o clasificare) din literatura română (puteam începe cu altceva?!?) care mi-au plăcut. ?

Hortensia Papadat-Bengescu – Concert din muzică de Bach (despre parvenitism și scara de valori sociale, se pretează bine și pe realitățile contemporane)

Liviu Rebreanu – Ciuleandra (această Bohemian Rapsody a literaturii românești, cine a ascultat piesa celor de la Queen și au citit opera, înțeleg despre ce vorbesc)

Camil Petrescu – Ultima noapte de dragoste, întîia noapte de război (despre cît de tare ne place să construim castele din nisip)

Ion Luca Caragiale – O scrisoare pierdută (autorul care a posedat cel mai fin umor din istoria literaturii românești, e greu de citit și înțeles acum dacă nu faci notițe despre perioada în care a creat)

Lucian Blaga – Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (poem fundamental despre cei care încearcă să sape acolo unde, în pricipiu, nu se sapa ?)

Mihai Eminescu – Scrisoarea I (opera care are răspuns la orice întrebare, dacă știi să o formulezi corect)”, a scris Ivan.

SHOK.md


FEB 9, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...