[ X ]
[ X ]
FRESH
Interpreta Corina Țepeș – ACUZATĂ CĂ AR FI OTRĂVIT maidanezul care ...
Megan Fox își încurajează fiul să poarte rochii
Au crescut și aleg MÂNCAREA SĂNĂTOASĂ! Interpretă: Una își ia la școală ...
Alina Zotea – prima dată, NAȘĂ! Uite CUM S-A ÎMBRĂCAT fosta deputată ...

Din Moldova – în Olanda, iar după un an…O NOUĂ CASĂ! Marianna Petrenko: „Vă vom arăta multe istorii despre experiența noastră din SUA” VIDEO//

Marianna Petrenko, stilistă și fotografă, împreună cu soțul său, specialistul în IT, Sebastian Zavadschi, și cei 4 copii ai lor au pornit într-o nouă aventură. Ei s-au mutat în Atlanta, Georgia, SUA, câteva zile în urmă, informează SHOK.md.

Soții Zavadschi, într-un vlog publicat pe contul lor de Youtube, anunțau, la 1 septembrie curent, despre ultima zi în Olanda.

„E ultima noastră zi în Olanda. Casa în care am locuit e scoasă în vânzare. 4 zile am ambalat și am trimis totul spre casa noastră nouă. Deocamdată nu vă spunem unde ne mutăm”, au comunicat ei, atunci.

De asemenea, cuplul a spus că, pe parcursul aflării în Olanda, au filmat mult din viața lor, însă așa și nu au mai ajuns să publice vloguri, după cum spuneau anterior, acum, însă, își doresc să facă lucrurile altfel.

La 8 septembrie curent, pe Facebook, Marianna a comunicat că s-au stabilit în orașul Atlanta, Georgia.

„Dear friends, we did it! Stați conectați, vă vom povesti și arăta multe istorii despre experiența noastră din SUA. Vom fi deschiși și sinceri în tot ce ni se întâmplă, pentru a vă informa și pe voi despre diferențe și curiozități trăite aici. Toate filmele vor fi publice pe canalul nostru de pe YouTube „SENS family” și ne vom strădui să publicăm cât mai des posibil”, a spus ea.

Însă până a ajunge în Atlanta, calea lor a fost lungă. „Am stat la New-York City 4 zile și acum străbatem statele, mergând spre SUD. Deja am traversat 6 state!!! Avem în plan să obținem 10 ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆ în această călătorie spre casă. Dorian Huricane. E alături. Exact pe o linie cu Richmond, statul Virginia, mai la Est de noi. Noi suntem bine, doar că afară plouă și e posomorât pentru escapade…”, a scris ea, două zile mai devreme.

SHOK.md amintește: Familia Zavadschi s-a mutat în Olanda pe final de octombrie 2018.

SHOK.md


SEP 11, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...