[ X ]
FRESH
La cei 60 de ani ai săi, Madonna a anunțat recent că suferă de o boală ...
DUET SPONTAN în mașină! Ana Cernicova și Amelia Uzun au cântat „Friends”! ...
Olia Tira – IMPRESII din vacanța în SUA! În cel mai scump club de ...
Edith Gonzalez şi-a planificat propria înmormântare. Unde şi-a dorit ...

Dinu Rusu și Lilia Curchi, la 14 ani de CĂSNICIE: “Înțelegerea dincolo de cuvinte e un ingredient al fericirii”

Cuplul de jurnaliști Dinu Rusu și Lilia Curchi au descoperit nu doar secretul unei cariere de succes, ci și cel al unei relații fericite. Cu ocazia aniversării a 14 ani de căsnicie, SHOK.md l-a contactat pe Dinu Rusu pentru a afla cum au fost acești ani, cum a fost nunta lor, care sunt cele mai mari realizări, dar și ce își mai doresc:

În timp, înțelegi cel mai bine ce înseamnă LA BINE și LA GREU. În 14 ani am avut parte de multe evenimente, dar, în ziua nunții mereu apar în amintiri cele mai frumoase, cele mai emoționante.

Nu exagerez deloc când spun că nunta noastră a fost una fantastică, cel puțin asta am simțit noi – mirele și mireasa de atunci. Ne-au plăcut rolurile și le-am jucat cu pasiune, le-am jucat   firesc –  cu degajare, pe alocuri cu extravaganță. Dar, peste ani, constat că tot așa am fi făcut.

Într-o familie, cu certitudine, cele mai mari realizări sunt cele care aduc împliniri, cele care-n timp îți sunt tot mai dragi și mai dragi. Cred că, cele mai frumoase realizări, știu că nu par original în cazul ăsta, sunt cele două fetițe ale noastre – Nectaria și Doroteia.

Înțelegerea dincolo de cuvinte e un ingredient al fericirii în familie. Dar fiecare cuplu are tabieturile, care, nu întotdeauna, sunt valabile și pentru alte perechi. Ceea ce pe unii îi face mai tari în familie, pe alții îi poate dărâma.

Ne dorim să avem mai mult timp pentru noi doi, dar și pentru copiii noștri, să călătorim cât mai mult, să gustăm în continuare din bucuriile vieții și să trecem peste obstacole cu ușurință”.

dinu dinu1 dinu2 dinu3 dinu4 dinu5 dinu6

SHOK.md

Foto: arhivă personală


FEB 23, 2016 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...