[ X ]
[ X ]
FRESH
Horoscop 27 mai 2020. Iubire sinceră şi planuri de vacanţă
Andreea Bălan a apărut complet goală în noul său videoclip. Îşi cântă ...
„Iluzia Fericirii” – O NOUĂ CARTE! Dorian Furtună: „În curând… Pentru ...
S-A LANSAT ÎN MUZICĂ! Emilian Crețu – Dora Show: „S-a cheltuit… nu-i ...

DJ Iunna Barbie, despre CANCER și TRATAMENT: „Din păcate, s-a extins și la al doilea sân. Voi face tot ce vor spune medicii, nu mi-e frică”

Iunna Ghermanovski (Savciuc), DJ Iunna Barbie, de 27 de ani, are cancer la sân și urmează să se trateze în Istanbul, Turcia, iar pentru asta are nevoie de zeci de mii de dolari. Potrivit spuselor sale, cancerul este la prima stadie și are mari șanse de tratament, dar este de tip agresiv și s-a extins deja și la al doilea sân, informează SHOK.md.

„La început mi-a fost rușine să anunț public. Și acum când văd susținerea tuturor,  nu îmi mai este atât de frică. Și planific să arăt bine în toată această perioadă, oricât de greu mi-ar fi.

Am găsit tumoarea 3 luni în urmă. Slavă Domnului că am găsit-o foarte devreme! Mama mea a murit de cancer la sân și nu am stat deloc, am mers la medic. În Moldova am pierdut 2 luni, nu au depistat imediat și am făcut un tratament, care chiar a influențat negativ. Și când am aflat că am cancer, nu am stat mult pe gânduri și am zburat în Istanbul. Acolo s-a confirmat că am cancer și este de tip agresiv, și cât am făcut tratament, din păcate, deja s-a extins și la celălalt sân”, a spus Iunna, în cadrul emisiunii „Vorbe Bune cu Lilu” de la Canal 2.

DJ Iunna Barbie a spus că suma ce urmează să fie colectată pe Facebook și Paypal este 56 de mii de dolari și speră să fie suficientă. „Intervenția e de la 15 mii dolari. Chimioterapia e de la 2 mii de dolari una. Îmi vor spune în curând exact câte trebuie, mi-au spus că e vorba de 8-16 proceduri de chimioterapie. Dar, din păcate, clinica niciodată nu spune suma exactă și nimeni nu reușește să se încadreze. Eu sunt pe calea succesului până acum. Am acumulat aproape 40 de mii de dolari pe Facebook și Paypal. Eu sper tare că vom reuși să ne încadrăm în suma necesară. Pentru că am discutat cu unele femei că au cheltuit până la 100 de mii de dolari”, a precizat ea.

Tânăra a mai spus că în cazul ei cancerul s-a transmis genetic 100%. „Bunica și mama au decedat de cancer la sân. Eu nu aveam alte probleme de sănătate sau dereglări hormonale. Dar nu e strașnic, pentru că acum medicina e mai dezvoltată. Nu mă tem și voi face ceea ce vor spune medicii, chiar și dacă va trebuie să rămân fără sâni, pentru că acum asta nu mai e o problemă. Slavă Domnului, și părul crește! Și voi munci apoi și îmi voi face sâni noi”, a spus Iunna, zâmbind.

Donații pot fi făcute prin transfer bancar și Paypal:

Mastercard Moldincombank
5574 8402 6934 4648
Beneficiary: Ghermakovski Iunona
IBAN: md96ml0000002259a6716522
Swift: moldmd2x
IDNP: 2002088005362

PayPal: https://www.paypal.me/iunona

SHOK.md


MAI 22, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...