[ X ]
[ X ]
FRESH
Kim Kardashian a ajuns la ţară! Din luxosul LA în prăfuitul Wyoming, ...
A îmbrăcat ROCHIA DE MIREASĂ! Dana Rogovski: „Emoții de nedescris ...
Katy Rain a lansat piesa „GOOD LUCK”: „Nu trebuie să ne pese ce zic ...
TREI GENERAȚII, într-o postură inedită: Cătălina Carauș, mama și bunica ...

Djulieta Ardovan, despre TELEVIZIUNE: „E ca o respirație dintre cele 18 pe care le faci pe minut. N-o observi, dar te ține în viață”

Prezentatoarea TV Djulieta Gînu Ardovan nu mai ştie de când face televiziune, dar nu ar putea fără ea. Astăzi de Ziua Mondială a Televiziunii a vorbit despre aceasta, pentru SHOK.md.

„Deja aș putea spune că e aer, nu pentru că n-aș putea exista fără ea, dar pentru că a devenit atât de mult parte din mine, încât nu-mi mai dau seama când fac televiziune și când nu. E ca o respirație dintre cele 18 pe care le faci pe minut. N-o observi, dar te ține în viață. Am intrat live prima dată, în anul 2013. Nu mai țin minte cum a fost, dar sunt sigură că aș vrea să retrăiesc ziua. Urăsc emoțiile învățate. Le prefer pe cele necunoscute. Cel mai frumos a fost și este să pătrund oameni. Cel mai greu nu există. Noi decidem când apare greul. Ca jurnalist de televiziune îmi doresc să fac televiziune, aici, acasă, la alt nivel. Ție, dragă televiziune, îți doresc ecran sincer. Să lucrezi pentru oameni! Sănătate tuturor celor care fac acest cuvânt, în lumea întreagă: TELEVIZIUNE”, a mărturisit Djulieta.

Cristina TOMAC


NOI 21, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...