[ X ]
FRESH
Copilăria nefericită a lui Kate Middleton! Ducesa de Cambridge a fost ...
Iată CINE sunt cei 26 de participanți la Selecția Națională Eurovision ...
Marianna Petrenko, DE ZIUA SA: „42!!! Acum am tot la ce am visat! ...
Diana Voevuțki și-a spus SECRETELE DE FRUMUSEȚE și se întreabă: „De ...

Prima Doamnă a Republicii Moldova, Galina Dodon, își sărbătorește ZIUA de NAȘTERE! DETALII despre activitatea și familia sa! FOTO//

Prima Doamnă a Republicii Moldova, Galina Dodon, își sărbătorește astăzi ziua de naștere, informează SHOK.md.

Galina Dodon s-a născut la 12 februarie 1977, a studiat la Universitatea Agricolă de Stat din Moldova: facultatea de economie și la Institutul Naţional de Management: facultatea de drept economic. Vorbește limbile rusă și engleză.

La 2 martie 2012  a devenit director financiar la „Exclusiv Media” SRL, iar la 19 septembrie 2005 – 1 martie 2012 – adjunct Contabil-șef la Camera de Comerț și Industrie. În perioada 15 mai 2002 – septembrie 2005 a activat Contabil superior, secția operațiuni bancare ai Filialei „Invest” BC „ Moldindconbank” S.A., iar în perioada 01 iulie 2001 – 28 februarie 2002 –  economist-expert la SRL „Capitoliul”. Din 6 septembrie 1999 până în 19 iunie 2001 a fost contabil la SA „Beton armat”.

La scurt timp după ce a devenit Primă Doamnă, la începutul anului 2017, Galina Dodon a creat Fundația de Binefacere ”DIN SUFLET”. Fundația, sub patronajul Primei Doamne, pe parcursul anului 2017,  a acordat ajutor pentru 75 mii de persoane prin diverse proiecte.

Galina și Igor Dodon au făcut cunoștință în studenție, la Universitatea Agrară, unde-și făceau ambii studiile. „Pe 5 mai 1995 am făcut cunoștința cu Galina la o nunta studențeasca”, a dezvăluit Președintele anterior. Ei formează un cuplu de 22 de ani și sunt căsătoriți de 18 ani. Cuplul Dodon educă trei feciori: Vlad, Bogdan și Nicolae.

De menționat că, Prima Doamnă se face remarcată la evenimentele publice, grație ținutelor sale stilate.

SHOK.md


FEB 12, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...