[ X ]
[ X ]
FRESH
Lidia Buble, despre izolarea cu Răzvan Simion pe timpul pandemiei: ...
Stă acasă, dar… desfășoară ANTRENAMENTE ON-LINE! Dinu Dabija: „Scopurile ...
Vrea SĂ STUDIEZE NEUROGRAFIA împreună cu fiul! Dana Markitan: „Suntem ...
Bruce Willis, în carantină cu fosta nevastă, Demi Moore?

Doina Danielean, despre VIAȚA SA ÎN CHIȘINĂU: „Cel mai frumos lucru e creşterea şi dezvoltarea mea în radio şi televiziune”

Prezentatoarea de radio și TV, Doina Danielean, adoră „străduţe vechi istorice” din Chişinău, iar cel mai frumos lucru legat de oraş e creşterea sa profesională.

Doina a dezvăluit mai multe detalii în cadrul proiectului SHOK.md – „Chișinăul meu cel drag”:

Chișinău, pentru mine, înseamnă... oraşul care m-a primit în 2009, fiind abia în anul întâi de studenţie. La fel oraşul care m-a reprimit în 2013 cu inima frântă şi m-a făcut puternică.

Cel mai frumos lucru legat de Chișinău e… creşterea şi dezvoltarea mea în radio şi televiziune.

Locul meu preferat, de fapt, mai multe locuri – ador Pietonala noastră, ador Parcul Valea Morilor şi unele străduţe vechi istorice.

Mi-aș dori/mi-aș fi dorit ca în Chișinău… să crească nivelul general de cultură al oamenilor, mi-aş dori ca în Chişinău să se repare drumuri, mi-aş dori să avem mai multe străzi pietonale şi mai multe locuri de recreere pentru tineri şi pentru cei mai în vârstă.

Chișinăul acum are nevoie de… oameni adevăraţi, de oameni cărora le pasă, are nevoie de un om care să pună ordine peste tot.

De ziua ta, drag oraș, îți spun… un sincer la mulţi ani! Îmi doresc din suflet să devii mai ordonat mai curat şi mai atent la ai tăi locuitori!”.

Cristina TOMAC


OCT 13, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...