[ X ]
[ X ]
FRESH
Culoarea pe care trebuie s-o porți în acest sezon
Horoscop 8 aprilie 2020. Creativitate, surprize în dragoste şi un ...
Lidia Buble, despre izolarea cu Răzvan Simion pe timpul pandemiei: ...
Stă acasă, dar… desfășoară ANTRENAMENTE ON-LINE! Dinu Dabija: „Scopurile ...

Doina Danielean s-a lansat ÎN VLOGGING: „Sper să nu fiu dur criticată” Vezi PRIMUL ei VLOG!

Prezentatoarea de radio şi TV, Doina Danielean, s-a lansat în vlogging. Astfel, la 7 ianuarie curent, a prezentat primul vlog, în care a vorbit despre activitatea sa, dar şi despre rutina din fiecare zi, informează SHOK.md.

„Vă prezint cu cel mai mare drag primul #vlog din viața mea și sper să nu fiu dur criticată. Am vrut să redau foarte pe scurt despre rutina mea din fiecare jumătate de zi de luni până vineri. Am ales să împart despre activitatea mea la radio, o activitate pe care o fac din aprilie 2005, pornind din Cimișlia și primul meu post de radio, Radio Media Cimișlia.

Din 2009 până în 2012 am fost la PROFM Chișinău, 2013 am fost la SupperRadio 91,1 FM , iar din 2014 cu o mică pauză în 2017 cand am început și televiziunea, (dar acesta e un alt subiect pt alt vlog), sunt la postul de radio care acoperă toată Moldova, Radio Plai, 97,2FM în Chișinău.

Mulți mă ascultă la acest post de radio de la 10 la 14 de luni până vineri și nici nu știu că vocea care se aude acolo, care realizează Dialog Matinal cu oameni din toate domeniile, sunt eu. Prin acest vlog vreau să fac cunoștință cu voi și voi cu mine si cu activitatea mea la radio. Vreau să vedeți cum arată viața mea de radio prezentatoare și cum arată un studiou de radio.

Sunt fericită că această emisiune este anume cu Dinastia Văluță, oameni care educă tradiția și frumosul, cultura și muzica în generațiile care vin!!! Muzica din mașină este minunată, mereu ascult muzică diferită în mașină și cânt la volan, și acesta va fi unul dintre subiectele vlogurilor următoare”, se menţionează pe primul vlog de pe canalul de Youtube al Doinei.

Cristina TOMAC


IAN 13, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...