[ X ]
[ X ]
FRESH
3 ANI DE CÂND S-A DESPĂRȚIT de Veaceslav Ceban! Aura: „Într-o clipă…viața ...
Kylie Jenner, cel mai tânăr miliardar din lume în topul Forbes
6 zodii predispuse să fie mincinoase patologice
Horoscop 10 aprilie 2020. Dragostea trece prin ziduri

Doina Stratan – PE COPERTA primului roman semnat de Corina Bezdîga! „E o onoare, e ceva super frumos”

Scriitoarea Corina Bezdîga-Verlot, în martie, va lansa primul ei roman – „Pariu”. Astfel, a dezvăluit cine e eroina de pe copertă, informează SHOK.md.

„Este primul meu roman, pentru că până acum v-am obişnuit cu versuri, cu nuvela „Tandem”, care nu era tocmai un roman. Acum revin cu primul roman – numit „Pariu”. Am vrut-o pe Doina alături de mine, mă bucur că a acceptat şi îi mulţumesc. Pentru că ea reprezintă în totalitate eroina cărţii „Pariu”. Mă bucur că a fost atât de uşor să o găsesc, exact ca eroina mea frumoasă, deşteaptă, elegantă, finuţă, calităţile alea bune ale unei femei”, a dezvăluit Corina, în cadrul emisiunii „Fii sănătos” de la Jurnal TV.

Foto:Facebook/Editura Pontos

Foto:Facebook/Editura Pontos

Doina Stratan, designer, este eroina cărţii „Pariu”. „Eu am rămas fără cuvinte. Cartea nu am citit-o, mi-am lăsat o surpriză şi pentru mine, după lansare să o citesc. Dar am întrebat-o desigur despre ce este vorba, despre ce este acest roman, pentru că ea când m-a văzut în realitate mi-a zis: tu eşti perfectă – aşa cum te imaginam şi asta este super. Se întâmplă să avem diferite proiecte, dar să fii pe coperta unei cărţi, să-ţi spună că este un roman care te vede, totuşi asta e o onoare, cred că, e ceva super frumos. Da, este gata sesiunea foto”, a spus Doina.

Precizăm că, romanul „Pariu” va fi lansat pe 27 martie curent.

Cristina TOMAC


FEB 26, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...