[ X ]
FRESH
Dan Negru a căzut de pe scară. Cum s-a întâmplat totul. „A venit salvarea”
Poliția de Frontieră CONFIRMĂ: Moș Crăciun a trecut frontiera de stat! ...
Dorian Furtună lansează, oficial, NOUA SA CARTE. Iată când va avea ...
Anișoara Puică pregătește O NOUĂ PIESĂ... „de o dulcime rară”!

Doina Strulea, despre DRAGOSTE: „Prinții din povești și basme sunt un subiect destul de expirat pentru mine”

Scriitoarea Doina Strulea sărbătorește Ziua Îndrăgostiților și Dragobete, respectând obiceiurile din Moldova, dar și din Italia, acolo unde locuiește, informează SHOK.md.

„Sărbătoresc ambele zile, dar nu pentru că sunt confuză, ci pentru că sunt în altă țară și aici sărbătorim Ziua Îndrăgostiților. Dragobetele, însă, sărbătoresc când merg la evenimentele culturale organizate la Milano.

În acest an Cupidonul meu se odihnește :)))) Dar mai știi cum își revine și se pune pe treabă întru căutarea iubirii până pe 14/24 Februarie?

Iubirea e atât de complexă… Pentru mine, iubirea e acel proces în care te îndrepți într-un mod dulce spre tine însuți. Iubirea se învață. Ați auzit vreodată ca oamenii de știință să dea o definiție clară a termenului „iubire”? La fel și cu fericirea. Iubirea e un mod de a trăi și de a te simți viu. Se poate ascunde în șoaptă bărbatului, pe creștetul femeii, în palmele lui sau în ochii ei…

Cred că, cel mai frumos gest de iubire făcut pentru mine e faptul de a nu-mi calibra acțiunile și de a mă iubi necondiționat. Când există libertate în cuplu și viziuni deschise în gândire, orice moment petrecut împreună e un gest frumos.

În numele iubirii se face orice… merg claustrofobii în spații închise, vorbești într-o limbă străină și totuși te faci înțeles/înțeleasă, escaladezi munții iubirii chiar dacă suferi de înălțime.

A iubi înseamnă și a merge la compromis, a face fericit. Respectiv aș face totul ca persoana din fața mea să fie fericită. Prinții din povești și basme sunt un subiect destul de expirat pentru mine :))) E totul atât de relativ că…având careva criterii de apreciere față de o persoană, s-ar putea întâmpla să apară in viața noastră cineva care să ne răstoarne toate așteptările.

Persoana ideală e cea cu care adormi în gând după o zi obosită de universitate/muncă. E cea pentru care vorbești la telefon chiar dacă ai 1% de baterie. Mai cred că între două persoane trebuie să fie acea chimie emoțională, acel feeling unde fericirea stăpânește. Nu ascund, însă, că mă înnebunesc bărbații înalți și mă excită bărbații deștepți :)))”, a mărturisit Doina.

SHOK.md

 


FEB 25, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...