[ X ]
FRESH
Antonia, despre o nouă sarcină: „Apare și al patrulea”
Marianna Petrenko a dezvăluit CUM A AJUNS să facă vlogging: „Am înregistrat ...
Admite O CARIERĂ ÎN POLITICĂ? Alina Alexei a spus-o!
Anatol Melnic, despre AL DOILEA COPIL: „Când am născut-o pe Kamelia, ...

Dorin Chirtoacă împlinește astăzi 40 DE ANI! Unchiul său i-a adresat UN MESAJ EMOȚIONANT: „E o zi în care s-au născut milioane de oameni, dar puțini au ajuns…”

Liberalul Dorin Chirtoacă, fost primar al capitalei, își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Cu această ocazie, unchiul său, Mihai Ghimpu, i-a adresat un mesaj emoționant, pe Facebook, informează SHOK.md.

„Dragă Dorin, 9 august este o zi, în care s-au născut milioane de oameni, tu fiind unul dintre ei. Unii au ajuns să devină filozofi, compozitori, fotbaliști renumiți, prim-miniștri; dar puțini din ei au ajuns să fie Primari Generali ai unui oraș de aproape un milion de oameni, la vârsta de 28 ani! Ai primit moștenire, la această vârstă fragedă, un oraș, care abia mai respira. Astăzi, Chișinăul a crescut odată cu tine și este un oraș, care încet, dar sigur, se apropie de capitalele europene. Tot ce-ai făcut, ai făcut cu multă dragoste pentru oameni, pentru oraș și pentru Neam. În întreaga ta activitate ai avut parte de mai mulți dușmani decât probleme are orașul; dar nu te-ai văietat, ci i-ai înfruntat bărbătește, reușindu-ți să-i dai orașului un suflu nou, mult mai aproape de cel european, învingându-ți adversarii prin fapte, nu prin vorbe. I-ai biruit pe toți cei, care au încercat prin lupta politică să schimbe direcția europeană și românească, la care i-ai dat tonul. Poate deloc întâmplător, aniversarea ta personală coincide cu aniversarea a 100 de ani de la Mare Unire; tocmai de aceea sunt sigur că, dacă nu te înlăturau ilegal din funcție, anul acesta Chișinăul era în rând cu toate orașele românești ale vechii Dacii. Anul acesta Capitala celui de-al doilea stat românesc, în lipsa ta, arată ca un oraș al rușinii naționale, deoarece această mare sărbătoare este total trecută sub tăcere… Cred că anume aceasta și-au dorit-o cei, care au pus la cale arestarea și suspendarea ta din funcția, pe care ți-au încredințat-o chișinăuienii. Trecerea cu vederea a Marii Uniri din 1918 de către puterea centrală și cea actuală “municipală” arată, că anume acesta a fost motivul principal al înlăturării tale ilegale din funcția de Primar General. Dragă Dorin, oamenii răi ai oricărui neam, minciuna și puterea lor, mai devreme sau mai târziu, dispar!!! Dar lupta pentru Oameni, Neam și Țară rămâne sfântă și veșnică. Capul sus și înainte, căci lupta noastră pentru Unirea cu Țara Mamă trebuie dusă la bun sfârșit. Puterea soarelui răsare, sănătatea mării , fericire și rezistență! La mulți, mulți ani!!!”, a scris liberalul.

SHOK.md


AUG 9, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...