[ X ]
[ X ]
FRESH
Vedetele care nu mai au voie să lucreze împreună
De ce pe timp de pandemie te îndrăgostești mai repede și poți chiar ...
Horoscop 29 mai 2020. Planuri de viitor şi o decizie finală în dragoste
Blestemul Contagion? Şi Marion Cotillard, un alt star din acest film, ...

Dorina Arsene - la TV: „Sunt într-o echipă minunată care creează o emisiune dedicată sănătății copiilor” VIDEO//

Consilierul în dezvoltare personală, Dorina Arsene, mai nou, moderează emisiunea „Creștem mari și sănătoși” de la Accent TV. Astfel, pentru SHOK.md, a povestit despre emisiune, dar și despre cum îmbină maternitatea cu proiectele sale.

Pasiunea mea pentru televiziune, dar și conceptul acestei emisiuni – păstrarea unui mod de viață sănătos și multă informație utilă în situațiile de criză pentru părinți m-a provocat să accept propunerea de a modera emisiunea. În plus, echipa profesionistă, alături de producătorul general, Margareta Răducanu, m-a surprins prin ideea originală a emisiunii și că voi face parte dintr-o echipa minunată. Ideea, bineînțeles, a venit datorită activității mele atât de dragi. Fiind mereu în mijlocul copilașilor, alături de mămici îmi este ușor să transpun această activitate cu ceea ce obișnuiesc să fac în fiecare zi, să predau ore de bune maniere și dezvoltare personală”, spune ea.

Dorina a mai spus că propunerea a venit de la Margareta Răducanu, producătorul emisiunii. „Am participat la un casting pentru acest rol în emisiune – reprezint mămicile și voi aduce informații legate de grijile unei mame față de copilul ei. Emoțiile mă copleșeau când am aflat că în urma unui concurs riguros am ieșit câștigătoare“

Sunt mândră că fac parte din acest proiect unic. Specificul emisiunii este că medicii pediatri la fiecare ediție a emisiunii vor veni cu o temă aparte în care foarte minuțios vor povesti cum să procedeze mămicile. Emisiunea este pentru părinți și bunei care vor să crească într-un mediu corect și sănătos copiii sau nepoții. În studio, la fiecare emisiune, sunt prezenți doi copii minunati care ne ajuta sa inelegem cum percep copiii notiunile medicale. Mai sunt diferite rubrici, invitați, iar cel mai important ca am organizat în studio prezenta mămicilor cu pici. În linii generale este o atmosferă extraordinară”, a povestit Dorina.

Cristina TOMAC


OCT 11, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...