[ X ]
[ X ]
FRESH
Jurnalista Doina Chiorescu – SEXY pe plajele din India: „M-am îndrăgostit ...
Regizoarea Victoria Roșca vrea SĂ FILMEZE UN SERIAL: „Abia scriu textul, ...
Accidentul rutier I-A DAT PLANURILE PESTE CAP! Tatiana Spînu: „Balul ...
Cele mai sexy calități ale fiecărei zodii

DORINȚA din copilărie – de a fi prezentatoare TV, S-A REALIZAT! Stela Botez: „M-am temut că nu voi face față, dar am zis că merită să încerc”

„Când eram micuță, îmi imaginam că sunt prezentatoare de știri, mă așezam în fața televizorului deconectat pentru a mă oglindi pe ecran și vorbeam, vorbeam ca la știri. Nu știu exact ce vorbeam, cert este că acum mă amuză când îmi amintesc. Ulterior, am început să studiez muzica și mi-a ieșit din cap dorința mea de a fi prezentatoare tv. Dar se pare că orice gând se materializează mai devreme sau mai târziu”. Despre aceasta scrie Stela Botez, interpretă și prezentatoare TV, pe blogul său, informează SHOK.md.

Stela a spus că a cochetat prin 2012 cu televiziunea, prezentând două ediții de Top 10 Muzică Populară la Busuioc Tv, „dar asta a fost tare demult și nesemnificativ”.
„Ei bine, se pare că alții s-au gândit să îmi ofere această oportunitate de a gusta din meseria de prezentator de televiziune. Și cum în viață nu e nimic întâmplător, probabil că acest lucru este o nouă etapă a carierei mele profesionale, o etapă frumoasă care mă face să fiu mai bună în fiecare zi și să lucrez mai mult.
Atunci când am primit propunerea din partea producătorilor emisiunii Matinalii de la TVR Moldova, nu-mi venea să cred, or această emisiune este una foarte frumoasă și complexă, iar aici oamenii sunt profesioniști care au în spatele lor multă experință în domeniu. M-am temut că nu voi face față, dar am zis că merită să încerc, or, astfel de șansă mi se poate oferi o dată în viață. Am acceptat provocarea și am intrat în echipa Matinalilor. Se fac deja mai bine de 2 luni de când muncesc cu drag la TVR, mă trezesc în fiecare dimineață de luni până vineri la 5:00 și cunosc foarte mulți oameni cu care discut despre activitatea lor. Colegii mei Ilinca Avram, Anatol Guzic, Andrei Veleșcu și bucătarul Mihai Collin sunt oameni extraordinari, iar echipa de producători, reporteri și operatori video, sunt profesioniști de la care învăț în fiecare zi”, a povestit ea.

Artista mai spus că a fost greu la început. „În lunile august și septembrie, când trebuia să îmbin nopțile nedormite în care cântam la nunți și concerte, cu trezitul dis-de-dimineață. Trecerea bruscă de la un regim de activitate de noapte, la alt regim de activitate de dimineață, pentru mine a fost dificilă și m-a scurs de multă energie, poate și sănătate, însă efortul merită cred eu. Iar dacă am sau nu dreptate, vă las pe voi să vă expuneți, numai cu condiția că mai întâi de toate ,urmăriți măcar un interviu sau o emisiune integrală, pentru ca să vedeți cât de bine mă descurc în postura de prezentatoare de televiziune. Cert este că eu conștientizez că mai am încă foarte multe de învățat și vreau să cred că în fiecare zi devin din ce în ce mai bună în ceea ce fac. Doamne-ajută!”, a mărturisit ea pe www.stelabotez.com.

SHOK.md


NOI 7, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...