[ X ]
[ X ]
FRESH
Ce bine arată Adriana Lima în costum de baie! Supermodelul de 38 de ...
Planifică să lanseze PRIMUL ALBUM SOLO! Igor Strib: „Am realizat 10 ...
Anastasia Fotachi – ÎN COSTUM DE BAIE! Reacții: „Prea tare ai slăbit!” ...
Miss Moldova 2016 a împlinit 20 de ani. La petrecere a purtat SANDALE ...

DOUĂ MARI VEDETE, la Televiziunea Centrală: experta în modă Evelina Hromcenko - în emisiune la interpreta Jasmin!

Reputata interpretă Jasmin, soția primarului de Orhei Ilan Șor, va avea o invitată specială la următoarea ediție a emisiunii „Душевный разговор” de la Televiziunea Centrală. Este vorba de cunoscuta jurnalistă, scriitoare, fashion expertă, supranumită – „icoană a stilului”, Evelina Hromcenko, informează SHOK.md.

Evelina Hromcenko este una din cele mai influente persoane din lumea modei, jurnalistă și moderatoare de emisiuni și o scriitoare cunoscută atât în Europa, cât și peste ocean. Este moderatoarea prestigioasei emisiuni «Модный приговор» la Pervîi Kanal și intră în ratingul celor 25 cei mai populari prezentatori de televiziune din Federația Rusă.
Aceasta va fi a treia emisiune din ciclul „Conversație de Suflet” de la Televiziunea Centrală, moderată de Jasmin, și va începe duminică, 25 noiembrie, la 20:00.

Amintim că, Jasmin s-a lansat în premieră în presa din Republica Moldova cu emisiunea „Conversație de Suflet”, la noul post de televiziune. La prima ediție, Jasmin l-a avut ca invitat pe fostul membru al îndrăgitei formații ruse „Чай вдвоем”, Denis Kleaver.
La fiecare emisiune, artista are câte un invitat, o personalitate cunoscută, cu care abordează diferite subiecte. Ea a recunoscut înainte de lansarea acestui proiect unic pentru Republica Moldova că l-a pregătit într-un timp record. Chiar dacă apare pentru prima dată pe micile ecrane din Republica Moldova în calitate de moderatoare a unei emisiuni, Jasmin are experiență de televiziune în Rusia, unde a lucrat la mai multe proiecte similare. Filmările pentru emisiunile transmise în exclusivitate de Televiziunea Centrală, au loc la Moscova.

SHOK.md


NOI 23, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...