[ X ]
FRESH
La cei 60 de ani ai săi, Madonna a anunțat recent că suferă de o boală ...
DUET SPONTAN în mașină! Ana Cernicova și Amelia Uzun au cântat „Friends”! ...
Olia Tira – IMPRESII din vacanța în SUA! În cel mai scump club de ...
Edith Gonzalez şi-a planificat propria înmormântare. Unde şi-a dorit ...

Două moldovence au lansat o COLECȚIE FABULOASĂ pentru femei, la Paris: „Ne-a inspirat Țarevna Ekaterina” Galerie FOTO//

Tinerele moldovence Diana Chistol și Inga Iamblea, stabilite cu traiul la Paris și care au pus bazele brandului DYO, au lansat recent, la Paris, în colaborare cu designerul Mărioara Onu, o colecție fabuloasă de haine „Ekaterina”, inspirată de Țarevna Ekaterina.

Pentru SHOK.md, Diana Chistol a spus că, „Ekaterina” a fost gândită drept o colecție ce să includă trei elemente definitorii – aristocrație, eleganță și senzualitate.

„Fiind inspirate de Țarevna Ekaterina – prima femeie puternică, care a condus Imperiul Rus, ne-am dorit să transpunem imaginea de femeie aristocrată rusoaică în variantă modernă.

„Ekaterina” este o colecție desprinsă din poveste, plină de culoare și expresivitate, cu elemente decorative unice, bazată pe contraste de culoare și textură a materialelor. Efectul artistic dat de somptuozitatea stofelor de catifea naturală de la companii de top spaniole, decorate cu desen textil floral sau broderie, combinate cu decor realizat manual, fac din fiecare piesă o adevărată bijuterie”, a spus Diana.

Totodată, ea a precizat că pantofii pentru prezentarea colecției la evenimentul Tiffany’s Fashion Week Paris au fost confecționați manual la București, în atelierul designerului moldovean Cristina Maxim, iar bijuteriile – coroane, cercei, coliere, au fost migălos realizate de “Businka exclusive accessories”.

Fetele și-au exprimat speranța că debutul lor pe piața modei din Paris va fi apreciat pe măsura așteptărilor: „Deoarece încercăm să aducem creații unice, un stil rafinat, în care să se regăsească cât mai multe femeie”.

SHOK.md

 


OCT 10, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...