[ X ]
[ X ]
FRESH
Andreea Bălan apare fără haine în noul videoclip. Imagini rare cu ...
Prezentatoare TV, despre SPORT ACASĂ: „Nu am crezut vreodată că ...
Damian Spinei, despre EXPERIENȚA de la „Românii au Talent”: „Am avut ...
Și-a arătat SÂNII ÎN TOATĂ SPLENDOAREA! Modelul Dorina Darii – purtând ...

De primele două s-a tot vorbit, dar… cine e A TREIA CEA MAI SEXY din Moldova? Este pentru PRIMA DATĂ CÂND O POLIȚISTĂ intră în clasament! FOTO//

Despre primele două cele mai sexy femei din Moldova, în 2019, potrivit revistei VIP Magazin, s-a tot scris și vorbit, dar iată pe locul 3… este o polițistă. De altfel, în premieră, o polițistă este inclusă într-un asemenea clasament, așa că Iuliana Dumitraș, asistenta șefului adjunct al IGP, a deschis această ușă, informează SHOK.md.

Iuliana s-a declarat extrem de emoționată de nominalizarea dată și consideră că frumusețea vine din interior.

Am fost onorată să pășesc sfios în lumea celor 100 cele mai sexy femei din Republica Moldova și trebuie să recunosc că, inițial nu cunoșteam pe nimeni din cei prezenți. Este pentru prima dată când o polițistă este înscrisă într-un astfel de clasament și pentru mine este o mare onoare”, a scris ea, pe Facebook.

De asemenea, bruneta a mulțumit tuturor pentru susținere și implicare. „Partea cea mai emoționantă a fost nominalizarea mea pe locul 3 în Top 100 cele mai sexy femei din Republica Moldova, performanță ce se datorează tutor celor care m-au susținu și votat, persoanelor care mă apreciază și văd în mine frumusețea.

Vă mulțumesc ? tuturor în parte pentru voturi și dedic acest premiu tuturor doamnelor ?‍♀️ din cadrul Poliției Naționale, care prin sacrificiu și dedicație asigură în cel mai frumos mod climatul de siguranță în societatea noastră. Eu cred ca toate femeile sunt frumoase, pentru că frumusețea vine din interior. P.S. Dacă e noroc, coincidență, un complot al universului sau blestem, vă las pe voi să decideți!”, a menționat polițista.

SHOK.md


APR 24, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...