[ X ]
FRESH
Kim Kardashian şi o pereche de pantaloni cu efect oribil asupra posteriorului
Interpreta Veronika Stolli a dedicat UN MONOLOG „sufletelor tuturor ...
Cristina Gheiceanu, despre VERGETURILE în sarcină: „Eram sigură că ...
Jennifer Lopez îşi tratează iubitul ca pe un rege după ce a primit ...

Cristina Duca – MĂMICĂ de BĂIEȚEL: „Apariţia bebeluşului în viaţa noastră a fost ca o binecuvântare” FOTO//

Cristina Duca, membru al Consiliului Coordonator al Audiovizualului (CCA), a devenit, pentru prima data, mămică. Ea a adus pe lume un băiețel – George, informează SHOK.md.

„Apariţia bebeluşului în viaţa noastră a fost ca o binecuvântare. Este un copil dorit şi care zilnic, atât pe parcursul sarcinii, cât şi acum de la naştere, ne face să radiem de fericire şi împlinire sufletească.

Am avut parte de o sarcină super uşoară, am fost activă, am călătorit, mi-am permis de toate. Adesea râdeam cu prietenele că, uneori, uitam că sunt însărcinată la ce stare bună aveam.

Naşterea a fost şi ea ca în filme, nici nu realizasem că sunt la maternitate, că deja îmi ţineam copilul în braţe. Iar pentru această experienţă, ţin să mulţumesc medicului care mi-a monitorizat sarcina şi m-a ajutat să dau naştere copilului, Elena Gladun şi echipei de profesionişti ai IMC” a spus Cristina.

Totodată, Cristina a mărturisit că prenumele a fost ales foarte uşor. „Am numit copilul în cinstea bunelului, Gheorghe. Iar pentru a da o notă mai internaţională numelui, am ales să fie George. Un prenume care rezonează cu numele de familie şi este unul puternic, de lider, călăuzit de înger”, a conchis ea.

Cristina TOMAC

foto: Yon Savin


FEB 19, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...