[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Obiceiul ciudat al Reginei Angliei de a mânca banane. Fostul ei chef ...
Are încredere ÎN INTUIȚIE! Olga Busuioc: „Ea m-a dus poate nu prin ...
Sasha Lopez – FERICIT: „Acum 2 ani, în acest loc magic, i-am mulțumit ...
Dana Rogoz, despre nașterea fetiței ei în vremea pandemiei: „Am plâns ...

După 23 de ani A PLECAT de la Ministerul Apărării! Diana Grădinaru: Decizia a venit în urma unui diagnostic...

Diana Grădinaru s-a dedicat carierei militare timp de 23 de ani, iar la finele lunii ianuarie a plecat de la Ministerul Apărării şi a păşit în lumea civilă, informează SHOK.md.

Diana, pentru moldova.europalibera.org, a dezvăluit câteva detalii în acest sens.

“Pentru mulți dintre voi aceasta este ultima săptămână din luna ianuarie. Pentru mine, însă, este și ultima mea săptămână la Ministerul Apărării. Decizia de a pleca am luat-o mai demult, sau poate Dumnezeu a luat-o în locul meu, încercând, astfel, să-mi dea de înțeles că toate au un început, că toate au un sfârșit. Al meu a venit în urma unui diagnostic care nu-mi mai permite să fiu un militar activ. M-am împăcat cu acest gând și mi-am ales, inițial, pentru plecare un noiembrie cald, dintr-o toamnă blândă. Dar n-a fost să fie așa și eu plec într-o iarnă. E adevărat, e o iarnă caldă și, poate, e un anotimp bun pentru plecare.

Armata a fost viața mea timp de peste 23 de ani – aici am trăit cele mai frumoase momente și, datorită armatei, am cunoscut oameni de valoare, oameni de onoare, oameni care mi-au arătat esența patriotismului. A patriotismului adevărat”, a dezvăluit Diana.

De asemenea, pentru sursa citată, se menţionează că, Diana Grădinaru – Licenţiată în jurnalism, Universitatea de Stat din Moldova, Facultatea de Jurnalism şi ştiinţe ale comunicării. A urmat cursuri specializate în informare și comunicare în SUA, Germania, Elveția, Turcia și a participat la exerciții multinaționale în cadrul celulelor de relații publice. A activat, în perioada ianuarie 1997 – ianuarie 2020, la diverse funcții în subdiviziunile de comunicare ale Ministerului Apărării, inclusiv reporter la ziarul „Oastea Moldovei”, realizator al emisiunii tv „La Datorie”, ofițer de presă pentru Marele Stat Major al Armatei Naționale. Între anii 2012 -2020 a condus serviciul de informare și comunicare cu mass-media.

A fost și ofiţer de presă şi pentru Coaliţie, Comandamentul Central al SUA (US CENTCOM), Tampa, Florida, oparţiunea „Libertatea Irakului” în perioada iunie 2005-iunie 2007. Deține gradul de locotenent – colonel.

Cristina TOMAC


FEB 7, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...