[ X ]
[ X ]
FRESH
Radu Palaniţă a câştigat finala "Românii au talent" şi premiul de ...
VISUL DE COPIL s-a realizat! Lenuța Burghilă: „Eu sunt fericită că ...
În copilărie VISA SĂ DEVINĂ PREOT! Damian Spinei: „Implicam pe toți ...
În ajun de ZIUA COPIILOR! Nata Boboc: „Fiecare dintre noi e cea mai ...

După 5 ani, A PLECAT de la primul său job! Jurnalist: „Urmează un nou început”

Jurnalistul Dorin Galben, la 3 septembrie curent, și-a încheiat activitatea la ziarul Timpul, după 5 ani, informează SHOK.md.

„Am avut 5 ani plini cu de toate. Primul job serios. Primii pași în jurnalism. Primele reportaje scrise cu o sete pe care acum mi-e greu s-o descriu. Tot ce știu, am învățat aici, de la cei mai buni oameni, jurnaliști, profesioniști și angajatori. Sunt un norocos pentru că, timp de un an, am fost învățăcelul lui Constantin Tănase și i-am ascultat cu mare atenție sfaturile. Sunt un norocos pentru că am avut ocazia să învăț de la cei pe care EL i-a învățat și format. Sunt un norocos pentru că am fost parte a acestei echipe care a dat lumii cele mai faine reportaje și interviuri.

Am atât de multe amintiri și toate sunt frumoase. Dacă le-aș înșira aici, mă tem c-o să îmbătrânesc. Totuși, editorialul care a fost citit de peste jumătate de milion de oameni și zecile de reportaje, care au răsunat, fiecare la timpul lor – au un loc aparte în experiența mea profesională. Iar scrisul va fi veșnica mea pasiune, pe care am căpătat-o muncind la ziar”, a scris Dorin, adăugând: „Pentru mine urmează un nou început…”.

SHOK.md


SEP 5, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...