[ X ]
FRESH
Antonia, despre o nouă sarcină: „Apare și al patrulea”
Marianna Petrenko a dezvăluit CUM A AJUNS să facă vlogging: „Am înregistrat ...
Admite O CARIERĂ ÎN POLITICĂ? Alina Alexei a spus-o!
Anatol Melnic, despre AL DOILEA COPIL: „Când am născut-o pe Kamelia, ...

După 5 ani, "Veranda" de la Jurnal TV - e "plecată" în concediu NEDETERMINAT! Prezentatoare: "tareee demult nu am trăit așa senzație de eliberare"

Prezentatoarea TV, Diana Botnaru, a anunțat astăzi că emisiunea „Veranda” de la Jurnal TV „pleacă” în concediu, informează SHOK.md.

„Începând de astăzi serile mele nu vor mai fi la fel, începând de astăzi serile mele vor fi mai liniștite, mai relaxante, mai nuștiu cum, că tareee demult nu am trăit așa senzație de eliberare, dar trebuie să recunosc, serile mele vor fi ceva mai puțin colorate și asta pentru că….. pentru că….. pentru că…..pentru că Veranda, toată echipa asta minunată care și-a dedicat 5 ani din viață, în totalitate, „e pleacată” în concediu pe un termen NEDETERMINAT!!! 🙈😎🤩 Astăzi, această echipă minunată mulțumește tuturor celor care ne-au trecut pragul, tuturor celor care ne-au fost alături, tuturor celor care ne-au urmărit și în timp ne-au devenit prieteni fideli. ❤️🦋💋De astăzi suntem în concediu să ne odihnim, să gândim, să ne reinventăm și desigur suntem gata să căutăm și să acceptăm noi provocări și noi proiecte pe care cu siguranță, NOI putem să le dăm culoare!!!🍾🥂🍓🔆💋❤️😍 Oameni, fiți OAMENI ADEVĂRAȚI, O SĂ AVEȚI TIMP SĂ VĂ TRANSFORMAȚII!!! 👺🤮🤑P.S. că tareeee multe aș mai avea de spus, dar știu că nu vă place să citiți mult…. 😛 V-am pupaaaatttt!!! 🤩❤️💋💋💋💋🦋🔆🔝„, a scris jurnalista.

36598058_2002612103149392_5223320899322642432_n

SHOK.md


IUL 3, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...