[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Au ajuns-o criticile! Andreea Bălan și-a angajat stilist și investește ...
(INTERVIU) Natalia CIOBANU: „Sunt foarte spontană și mă simt frustrată ...
3 ANI de la lansarea proiectului musical Ethno Republic: „Un proiect ...
Aura, despre DESPĂRȚIRE și O NOUĂ IUBIRE: „Mi-am revenit definitiv. ...

După o PAUZĂ DE 6 ANI, a revenit pe micile ecrane! Prezentatoare TV: „Dumnezeu ne-a binecuvântat cu 3 copii, unul după altul” VIDEO//

După o lungă pauză, în care a devenit mămică de 3 ori, prezentatoarea TV Natalia Catan a revenit pe micile ecrane, iar, pentru SHOK.md, a făcut declarații în acest sens.

„Revenirea este mult așteptată pentru mine. Pentru că am avut o pauză mare, de când m-am retras din lumea asta a reflectoarelor. Știi, este lăsat așa de la Dumnezeu, după ce ne căsătorim, să vină copiii. Noi, eu cu soțul meu, nu am avut copii imediat. Dar, Dumnezeu e atât de mare și atât de bun, că ne-a auzit rugămintea și dorința noastră. Ne-a binecuvântat cu trei copiii, unul după altul. Viața mea s-a schimbat la 360 de grade. În comparaţie cu cea de până a lua pauza asta mare. Sunt cu alte griji, cu alte emoții, cu alte responsabilități. Sunt cea mai fericită și împlinită!

Revenirea a fost una emoționantă și pentru copiii când m-au văzut pe sticlă. Au strigat: asta e mama! Ce pot să-mi mai doresc, dacă dețin cea mai importantă bogăție. Am lipsit 6 ani. Dar, cu doi ani în urmă, am mai apărut la un post tv, doar pe un timp, 6 luni. După care m-am retras. Știți cum se spune, nimic nu este întâmplător, și totul se aranjează așa cum trebuie să fie. Prima dată am primit oferta pentru a prezenta un proiect de emisiune, însă eram în ultimele luni de sarcină cu fetița mea, ea este mezina, însă mi-a fost frică să accept, pentru că nu-mi imaginam cum să o las .

Uite că, după jumate de an, primesc o altă ofertă – prezentator de știri. Am zis că vin și m-am ținut de cuvânt. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru oamenii minunați și excepționali, pe care mi-i trimite în calea mea. În primul rând, este o responsabilitate. Pentru că reprezint imaginea canalului. Îi mulțumesc din suflet directorului Accent TV, dlui Stanislav Vîjga, că a avut încredere în mine și mi-a oferit această funcție. Oamenii care fac parte din echipă sunt, pur și simplu, minunați. Știți, pauza asta a fost un respiro, după care am reluat ceea ce am făcut și mai înainte. Studioul de știri, emisia directă, fac parte din viața mea. Vreau să spun că, jurnalismul ne oferă o profesie frumoasă, care aduce satisfacție și împlinire”, a mărturisit Natalia.

Cristina TOMAC


IAN 14, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...