[ X ]
[ X ]
FRESH
Lilu a spus CÂT COSTĂ POSTĂRILE pe contul ei de Instagram: Când am ...
Lorena Eni S-A FILMAT într-o producție bollywoodiană: „Totul din viaţă. ...
Să reprezinte țara la Eurovision e VISUL EI DIN COPILĂRIE! Natalia ...
Cizmele Adelinei Pestrițu costă cât o mașină și cântăresc 7 kg. Vedeta, ...

După un MASTER în patru orașe europene, A REVENIT la Chișinău! Victor Chironda: „Voi activa în calitate de…”

Activistul civic Victor Chironda a revenit la Chișinău, după 2 ani de studii peste hotare, informează SHOK.md.

„După cum am promis acum doi ani, după finisarea masterului în Studii Urbane în Bruxelles, Viena, Copenhaga și Madrid, am revenit acasă ca să aplic cunoștințele acumulate și să contribui în măsura posibilităților la dezvoltarea unui oraș mai bun. În acest sens, mă bucur să anunț că de curînd am devenit parte a echipei Green City Lab – laborator urban de inovații în sfera serviciilor locale, care va ghida transformarea municipiului Chișinău și a altor centre urbane în orașe europene moderne verzi și inteligente, în cadrul proiectului „Oraşe verzi durabile pentru Moldova” implementat de PNUD Moldova”, a comunicat Chironda pe Facebook.

El a precizat că în următoarea perioadă voi activa în acest proiect în calitate de Consultant Național pentru dezvoltarea unui Plan de Mobilitate Urbană Durabilă și a unui Ghid de design a străzilor urbane pentru municipiul Chișinău.

„Obiectivul meu în această activitate este de a asigura elaborarea unui Plan de Mobilitate Urbană Durabilă a Mun. Chișinău calitativ, bazat pe maximă transparență și implicare a cetățenilor și a publicului larg”, a adăugat el.

Amintim că, Victor Chironda a fost și unul dintre fondatorii grupului de inițiativă pentru organizarea referendumului pentru demiterea primarului Dorin Chirtoacă, în 2017.
El s-a implicat, în ultimii ani, în mai multe proiecte pentru soluționarea problemelor din capitală.

SHOK.md


DEC 19, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...